2777
2789

زنگ زدم به خواهرشوهرم  گوشی رو برداشت خواستم بگم سلام خوبی گفتم مرسی ممنونم !!!😆😆😆 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

چنبار گفتم تو سایت

تابستون میخواستم پاستا درست کنم،همه دستورا نوشته بود دو عدد سینه

رفتم مرغ فروشی،گفتم سینه میخوام،شک شد،نتونست خودشو کنترل کنه،دوساعت میخندید😕🚶‍♂️

کلاس زبانم ی بار میخواستم suggestرو اسپل کنم،گفتم اس،یو،جی جی ..

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

@بتی1  

@لوسیفر_بد  

@بیلیب  

@زن_ممدقولی  

@fatemeh21  

تیدام و daniiki اسمشون اصلا بالا نیورد

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

تگام آبی نمیشهههه🥲🥲🥲🥲🥲میشه یکی اینا رو تگ کنه❤❤بتی۱ daniiki لوسیفر_بد بیلیب تیدام زن_ممدقولی fa ...

من فقط یکیشو تگ میکنم 

@زن_ممدقولی  

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفشارو میدیدن و نظر میدادن ی دفه اومدم ازویترین ی کفشی بردارم چنااااااان خوردم ب شیشه ی ویترین کل مغازه صداداد اینقدر این تمیز بود من متوجه نشدم ک ویترین شیشه داره فک کردم هیچی جلوش نیس خواهرم سریع خواهرشوهرمو سرگرم کرد ک اون صحنه رو نبینن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون