2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈

یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂

حالم اصلا خوب نبود 

فروشنده یه پسر جوون بود گفت مای لیدی میخواین یا پنبه ریز ؟🤨

پرسیدم کدومش بهتره؟

فکرکن برای خودت میخوای هرکدوم بهتره بده 😳😂😐😐

مرده چند لحظه نگاهم کرد منم رفتم توی افق محوشم😂نمیدونم واقعا چرا اون حرف رو زدم 

پسره گفت: نمیدونم والله‏!‌‏!😭😂😩

منم دیدم اوضاع خیلی بحرانیه😁فقط گفتم ممنووون و الفراااار

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌

🖤🖤

چند روز پیش گاز رفته بود مامانم گفت چطوری غذا درست کنم حالا آنقدر این روزا برق میره و مجبوریم با فندک روشن کنیم گفتم خب فندک که داریم با فندک روشن کن یهو دیدم مامانم غش کرد😂😂

واااای نههه😬😂😂😂الان سالمییی

اره فقط اون شب نزاشت بیام خونه فکر کن جلوی رفیقام رفت برام بالش و پتو اورد گفت بفرما جایی که تا الان بودی من گفتم مامان یعنی چی گفت یعنی همین حالا رفیقای اشغالمم دارن میخندن😂😂 گفتم واقعا میرما مامان گفت مگه شوخی دارم؟ 😂😂 من رفتم شب خونه ی یکی از رفیقام و مامانمم نصفه شب حدود ساعت ۳ زنگ زد به تک تک رفیفام که خونه ی شماس؟ من خونه یکیشون بودم ولی همه ی رفیقام زحمت کشیدن گفتن اره خونه ی ماس😂🤌