یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آقا ببخشید پیتزا گوسش و خارش دارید؟ ( گوشت و قارچ)
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
با رفیقام تا دیروقت بیرون بودیم مامانمم خونه نبود زنگ زد گفت کجایی گفتم خونم گفت من کلید جا گذاشتم ۱۰ دقیقه دیگه میام خونه در رو برام باز کن . من یهو سکته کردم😂 به رفیقام گفتم من همین الان باید برم خونه اونا هم باهام اومدن فکر کن راه ۱ ساعته رو دوییدیم تو ۲۰ دقیقه رسیدیم (ترافیک بود واسه همین پیاده اومدیم) نفس نفس میزدیما بعد در رو باز کردم یهو دیدم مامانم تو خونس😂 گفتم چطور اومدی گفت من اول میخوام بدونم کدوم انسان سالمی این وقت شب مباد خونه و به منو رفیقام اشاره کرد😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️