2777
2789

ازتون میخام تایپیک قبل بخونید ونظرتون بگید اینم ادامه موضوع 

من دیگ هیچی نگفتم به شوهرم و واکنش به حرفای شوهرمو پیامای مامانم نشون ندادم و شام درست کردم واسشون و زنگم زدم مادرشوهرم گفتم شام نخورید توراه من غذا درست کردم گفت باشه دیگ نمیدونم چطورشد ک وقتی رسیدن مادرشوهرم اینا مستقیم رفتن بالا و اصلا نیومدن پایین الانم چندروزه ن زنگی میزنه نه احوالمون میپرسه ن استوریمو بازمیکنه و اینکارا 

(((

مطمعنم ک شوهرم راجع به دعوا بهشون نگفته، اما میدونم احتمالا صدای جیغ منو شنیده ک شوهرم کتکم زده ))) 

شوهرم  تا رسیدخونه ازتهران مستقیم اومد و کتکم  زد وگفت به چه حقی مامانت بمن پیام داده و  گفت مامانت گه خورده و کلی حرف زشت منم گفتم مامان خودت گه خورده و فحش فحش بازی شد 

منم گفتم حق نداره مامانت پاشوبزارع پایین و منم دیگ نمیرم طبقع بالا  توعم دوست نداری باخانوادم رفت امدندارم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیبگم والا

هیچی. کار خودتو بکن. تازه به من گفت چی برات بخرم؟ گفتم هیچی. چیزی لازم نداشتم. اگرم میخرید اولا که انتخاب مامان و خواهرش بود که دوست ندارم. دوما منت انتخاب و خریدش رو میذاشتن. سوما هر کاری بکنه خواهراش تو دلشون حالا یک مقدار ناراحت میشن. بهتره که حس کنن کاری برام نمیکنه.