الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین هر حرفی میزند یه جوری بی توجهی کن انگار نشنیدی یا یه چیز بی اهمیت شنیدی جوری رفتار کن انگار خواهر شوهرت توی اون جمع وجود نداره خواهر شوهر منم همسن بابامه چند سال تحملش کردم اما الان هفت ساله باهاش قطع ارتباط کردم
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
این خیلی بی شعوره،هیچ کس از خانواده شوهر براش نمونده، زبونش مثل آدمیزاد نیست
برا منم همینه عقده خود بزرگ بینی داره زبونش مثل نیش عقربه
دورادور بازم کرماشو میریزه تیکه هاشو می فرسته اذیتاشو میکنه ولی دیگه دور و برم نمی ذارمش