2777
2789

دوساله اشه به بیشتر چیزا الرژی داره شیر نمیتونه بخوره باید شربت کلسیم بخوره به اونم الرژی داره روزی پنج بار دفع داره الانم تو واکنش الرژیه هیچی لب نمیزنه خسته شدم پس کی خوب میشه😢حتی نمیدونم شام وناهار بهش چی بدم فقط برنج وسیب زمینی بیشتر اوقات میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات ومرکبات ویسری حبوبات وگوجه خامو و تخم مرغ وادویه ها

خیلی سخته دختر جاری ام چهارسالش همین اون حتی کیک و بیسکویت نمیخوره خیلی بد ولی دیدم ی نوع پودرکیک از داروخونه میخوره بهش میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی سخته دختر جاری ام چهارسالش همین اون حتی کیک و بیسکویت نمیخوره خیلی بد ولی دیدم ی نوع پودرکیک از ...

الهی بگردم😥دختر من اونسری تو تلویزیون عکس ماست دیده بود گیر داده بود ماست میخواد بزرگم شدن نمیشه گولش زد عزیز اسم پودر کیکش رو میدونی بگی؟

الهی بگردم😥دختر من اونسری تو تلویزیون عکس ماست دیده بود گیر داده بود ماست میخواد بزرگم شدن نمیشه گو ...

نه نمی‌دونم والله منم دیدم درست کرد گفتم ازکجا خریدی گفت داروخونه فروشگاه‌های بزرگ دارن خیلی گناه داره ولی خدایش برعکس سن اش می‌فهمه درک می‌کنه اصلا نمیخوره خودش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😢ای جانم ممنون عزیزم تحقیق میکنم ببینم چبه

فدات منم فردا زنگ میزنم میپرسم بهتون میگم انشاالله خوب میشه جاری ام میگه دکترش میگه این بچه ها تا ده سال کمتر زود خوب میشن آخه میدونی تقصیر جاری ام بود اصلا لبنیات نخورد سر دخترش