2777
2789
عنوان

از الرژی بچم خسته شدم پس کی خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 17 پست
فدات منم فردا زنگ میزنم میپرسم بهتون میگم انشاالله خوب میشه جاری ام میگه دکترش میگه این بچه ها تا ده ...

ممنون عزیزم ای وای تا ده سال همینن😢😰نه عزیزم از اون نیست دکتر میگه منشا الرژی معلوم نیست ممکنه ارثی باشه من خیلی سر دخترم لبنیات خوردم عاشق ماست وبستنی بودم اما اینجور شد

ممنون عزیزم ای وای تا ده سال همینن😢😰نه عزیزم از اون نیست دکتر میگه منشا الرژی معلوم نیست ممکنه ارث ...

ارث ندارن حساسیت گاوی ندارن نمی‌دونم دکتر اینجوری گفته چه میدونم جاری ام حقیقت کلافه شده ولی دیگه ساخته _____نه اون اصلا نمی‌خورد بدش میمود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر منم به لبنیات خیار خربزه کیوی بادوم لپه کنجد گوجه و رب بادمجون و کدو  انواع تخمه و آجیل  و خیلی از خوراکی های دیگه آلرژی داره دیگه بریدم چی بدم بخوره نمی‌دونم کلسیم بدنش  از کجا باید تامین بشه... بردمش پیش دکتر هدایت شیرا متخصص آلرژی... تست گرفت و تازه ب گردو خاک حشرات لاتکس ها حیوانات مایت ها  هم ... آلرژی داره خیلی سخته غذا بدون رب و گوجه پختن همه غذا ها رو بدون رب میپذم  خودش هم خیلی لاغر شده و ناراحته دلش یه چی میخواد نمیتونه بخوره وقتی میخوره سردرد شدید میگیره گاهی هم گوارشش ب هم میریزه