2777
2789
عنوان

راهکار میخوام برا پس انداز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 21 پست

دوتومن زیاد برا خرج اگه بچه نداری خوب میتونی پس انداز کنی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

دوستان من از اول انتخابم اشتباه بود 17 سالگی ازدواج کردم بچه بودم هیچی حالیم نبود به هر حال این آدم هر چی هست شوهرمه و پدر دخترم. شوهرم نه مهارت کاری رو داره و نه اخلاق درست حسابی بخاطر همین کارم براش پیدا بشه نهایتا یه ماه دووم میاره.ولی خدا رو شکر خودم کارشناس اتاق عملم و شغل خوبی دارم.ولی زیر بار فشار زندگی شکسته شدم و احساس میکنم هر چی میدوم نمیتونم پیشرفت کنم و زندگیم راکد مونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب هوشیاری مالی ترجمه کیتی خوشدل رو بخون نویسندش جولیا کامرن هست خیلی ایده داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/673008/برنامه-و-راهکار-برای-مدیریت-اقتصاد-خانواده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

اشتباه نکن😔 مامان منم به خاطر بی عرضگی بابام خودشو له کرد. اگه میگی یه ماه دووم میاره همون یه ماه یه ماه بفرستش سر کار. بذار عادت کنه. خودتو له نکن تو مثل گل میمونی چرا پرپر کنی خودتو؟

به خودت اعتماد داشته باش میتونی شما یک زن خودساخته بشی مثل شما کم نبوده و نخواهد بود دستت رو رو زانوی خودت بزار و بلند شو از یه مشاور خبره کمک بگیر مطمین باش شما هم میتونید به آنچه ارزو داری برسی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

Azizam age mitooni yek golak begir,azafeh poolee ke dastet miad roo beriz toosh,har chand kam hamin Kama yek roozi be cheshm miad,

Bad ham age emkanesh  hast seke ya tala ghesti begir har mah ghestesho bede,dor rize mavadeto kam kon,masalan movazeb bash hichi alaki Hadar nare,yek tike moon ham naza kharab she,,injoori jeloye esraf o Hadar raftan pooloo ham migiri,

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌