2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقتون

159 بازدید | 32 پست

خواننده مورد علاقتون کیه و یه تیکه از آهنگش رو بنویس:)

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواجه امیری چاوشی امید نعمتی همایون شجریان 

چارتارم دوست داشتم خیلی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مهدی احمدوند:  میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست 

هرکی به جز تو اومد به چشم نیومد هی اومدم دلو عقب بکشم نیومد 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

معین : یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم میخوام بیام دستت کنم بیای تو سرنوشتم

اون سیاه قشنگه و نازمیاره و دل میبره 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

به ترانه‌هایی که موضوعات اجتماعی رو بازگو می‌کنند و مردم رو به امور اخلاقی ترغیب می‌کنند، به  ظلم ستیزی تهییج می‌کنند و... علاقمندم.

مثلاً امیر عید خواننده مصری که قطعه تلک قضیة رو در مورد نسل‌کشی  غزه خووند:

ترجمه‌ای از ترانه‌‌اش:

تو چگونه می‌توانی یک فرشته سپیدپوش باشی؟!

در حالی که وجدانت دو پاره شده است!

عاطفه و توجه و دلداری‌ات نسبت به کشته‌شدگان بر اساس نژاد آنهاست!

این مساله است و آن هم مساله است!

از یک‌ سو مدارس را بمباران می‌کند و دانش‌آموزان را می‌کشد

می‌گویی آنها قربانی‌اند، اینها هم قربانی‌اند؟!

قاتل را با مقتول برابر می‌دانی؟!

با رعایت نزاکت و بی‌طرفی؟!

تو چگونه چشم بر هم می‌گذاری و می‌خوابی؟!

در حالی که افراد خانواده‌ها زیر آوار خانه‌شان مدفون شده‌اند!

چگونه در زندانی گسترده زندگی کنند؟!

زندانی از آتش و خاکستر!