2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چون یه کم از بخیه باز شده دکتر مبگه التهاب اونهولی من دیگه ب حرفاش اعتماد ندارم

بهش اعتماد کن 

من ی گروه دارم خانوما تجربه عمل هاسون داخلش به اشتراک میزارن اگه حس میکنی آروم میشی با حرفاشون برات بفرستم 

من خودم چون می‌خوام پروتز سینه بکنم ولی هنوز دو دلم هی داخل نی نی سایت و گروه ها میگردم

اسی ببخشی چقد هزینه عملت شد؟

من ۵۰ کیلوم و سینه م خیلی کوچیکه نمیشه اصلا سوتین سایز ۶۰ هم استفاده کرد ، واسه همین تصمیم گرفتم برم دکتر تغذیه ۱۲ کیلو برم بالا اگه باز کوچیک بود با وجود وزن بالام ، دیگه برم پروتز

من لیفت و پروتز بودمپروتز خالی هرجا یه قیمت میگیره دکتر من۸۵

سلام عزیزم مبارکت باشه  کدوم شهری؟دکترت کی بود

میشه لطفا اون گروهی که گفتی خانم ها هستن به منم بدی میخام پروتزکنم اطلاعاتی ندارم .خیلی لطف میکنی

🌼
بهش اعتماد کن من ی گروه دارم خانوما تجربه عمل هاسون داخلش به اشتراک میزارن اگه حس میکنی آروم میشی با ...

دکتر خوب برای پروتز تهران میشناسی؟ 

چند سی سی بهتر و قشنگ تره؟ 

منم راهنمایی کن❤️

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
سلام عزیزم مبارکت باشه کدوم شهری؟دکترت کی بودمیشه لطفا اون گروهی که گفتی خانم ها هستن به منم بدی می ...

من و تو دَر به دَر دنبال دکتر و قیمت هستیم

چقدر هزینه پروتز زیاد شده

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم