2777
2789
عنوان

کمکککک

41 بازدید | 4 پست

اگه سگ انگشت فردی رو گاز بگیره و از انگشت اون فرد خون بیاد باید بره واکسن بزنه؟

اون سگه یه سگ خونگیه و واکسن خورده

اگه اون نفر واکسن نزده ممکنه مشکلی براش به وجود بیاد؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

💰💰لطفاً تا آخر متن رو بخون چون خیلی مهمه و یادت نره که کد معرف منو بزنی که از مزایای بلو بانک رو بگیری💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟❤️

سلام بر دوستان عزیز و گرامی همون‌طور که میدونید بانک دوست داشتنی بلو بدون ضامن و سفته و چک وام میده که خیلی باحاله حالا بیاید شمارو با این وام آشنا کنم🌟

وام تا سقف چهل میلیون تومان هست اما شما در دفعات اول فقط تا ده میلیون تومان میتونید وام بگیرید که بعداً بر اساس خوش حسابی و موجودی حساب و... این مبلغ می‌تونه تا ۴۰ میلیون افزایش پیدا کنه.🌟🌟✨

حالا شرایط وام چطوریه🤔✨

شرایطش خیلی راحته شما باید بالای ۳ میلیون تومان میانگین موجودی توی (سه) ماه داشته باشید .

و اینو در نظر داشته باشید اگر میانگین موجودی ۶ میلیون باشه شما ۶ میلیون وام میگیرید .

حالا بجز وام،بلو بانک ملی مزایای دیگه هم داره که تو میتونی با کد دعوت من توی بلو بانک به طور رایگان ثبت نام کنی که کارت بانکیت به طور رایگان بیاد دم در خونت پس منتظر چی هستی.

من برای نوشتن این متن زحمت کشیدم اگه میخوای به من کمک کنی فقط کد دعوت من رو توی قسمت کد معرف وارد کنی که چند ثانیه بیشتر ازت وقت نمیگیره خیلی ممنونم مخلص شما❤️❤️❣️✨✨🌟🌟

کد دعوت با ظرفیت: M4A2PI با این کد وارد شو که سی هزار تومان پول رایگان بگیری و از مزایای دیگه برخوردار بشی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨✨

M4A2PI

M4A2PI

M4A2PI

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💰💰لطفاً تا آخر متن رو بخون چون خیلی مهمه و یادت نره که کد معرف منو بزنی که از مزایای بلو بانک رو ب ...

عجبببب

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک