💰💰لطفاً تا آخر متن رو بخون چون خیلی مهمه و یادت نره که کد معرف منو بزنی که از مزایای بلو بانک رو بگیری💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟💰💰💰🌟❤️
سلام بر دوستان عزیز و گرامی همونطور که میدونید بانک دوست داشتنی بلو بدون ضامن و سفته و چک وام میده که خیلی باحاله حالا بیاید شمارو با این وام آشنا کنم🌟
وام تا سقف چهل میلیون تومان هست اما شما در دفعات اول فقط تا ده میلیون تومان میتونید وام بگیرید که بعداً بر اساس خوش حسابی و موجودی حساب و... این مبلغ میتونه تا ۴۰ میلیون افزایش پیدا کنه.🌟🌟✨
حالا شرایط وام چطوریه🤔✨
شرایطش خیلی راحته شما باید بالای ۳ میلیون تومان میانگین موجودی توی (سه) ماه داشته باشید .
و اینو در نظر داشته باشید اگر میانگین موجودی ۶ میلیون باشه شما ۶ میلیون وام میگیرید .
حالا بجز وام،بلو بانک ملی مزایای دیگه هم داره که تو میتونی با کد دعوت من توی بلو بانک به طور رایگان ثبت نام کنی که کارت بانکیت به طور رایگان بیاد دم در خونت پس منتظر چی هستی.
من برای نوشتن این متن زحمت کشیدم اگه میخوای به من کمک کنی فقط کد دعوت من رو توی قسمت کد معرف وارد کنی که چند ثانیه بیشتر ازت وقت نمیگیره خیلی ممنونم مخلص شما❤️❤️❣️✨✨🌟🌟
کد دعوت با ظرفیت: M4A2PI با این کد وارد شو که سی هزار تومان پول رایگان بگیری و از مزایای دیگه برخوردار بشی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨✨
M4A2PI
M4A2PI
M4A2PI