2777
2789

عاشق نشدم 

ولی به نظرم عشق یعنی نگاه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریدم به عشق

پست واسم فرستاده زنه لخ.ت میشه خودشو تکون میده

میگه چرا اینا میان اکسپلورم 

منم قشنگ 35 تا از این پستا فرستادم براش گفتم که بیا بیشتر ببین

الان احساس روانی بودن دارم بعدشم گفت من دیگه گوه بخورم با تو شوخی کنم

☀️

عشق یعنی دلیلی برای دوس داشتن یه آدم پیدا نکنی اما براش حاضرباشی بمیری بعد از خدا بپرستیش 

اما وقتی ازت میپرسن عاشق چیه این آدم شدی ندونی چی بگی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عشق واقعی خیلی قشنگ و پاکه

منو لوس کرده، نازنازی کرده، امید ب زندگی بهم داده، هدفمندم کرده، حس بهتری ب همه چی دارم، از افسردگی نجاتم داده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ینی زندگیتو بفاک بده

ببخشید خیلی رک گفتما

ولی همین تاپیک اخرمم ،قشنگ ریده..

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]