2777
2789
عنوان

عوضی های لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست
از تو بدبختر اونه که تو حموم نوره زده برق و آب قطع شده

اتفاقا نوره هم زده بودم

پریود هم بودم

تو بدترین شرایط ممکن بودم واقعا 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
عزیزمممم.حموم میری حتما وان رو پر کن که لااقل بتونی اب بکشی.

ما وان نداریم😂مجبور شدم با بدبختی یه آب یخ بکشم به تنم، بعد برم رو گاز آب گرم کنم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما وان نداریم😂مجبور شدم با بدبختی یه آب یخ بکشم به تنم، بعد برم رو گاز آب گرم کنم

عزیزم.

ما حالا عادت داریم حتما با وان حموم کنیم.منظورم همین تشته ها😄 نه وانی که بخوابیم توش

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

ناترازی که چند ساله هست الان شدیدتر شده اما دولت راحت تربن کار رو انتخاب کرده‌.قطع کردن یا نجومی کردن قبض برق مشترکان فوق پرمصرف بالاشهر میتونست تسکین باشه چمیدونم پلکانی کردن قبض تشویق کم مصرف ها میتونست جای این همه قطعی رو بگیره یا حداقل کمترش کنه.همزمان هم که نیروگاه های جدید با سوخت خسته ای

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ناترازی که چند ساله هست الان شدیدتر شده اما دولت راحت تربن کار رو انتخاب کرده‌.قطع کردن یا نجومی کرد ...

بخدا من انقد مراعات میکنم.برق اضافی اصلا نمیذارم روشن باشه.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بخدا من انقد مراعات میکنم.برق اضافی اصلا نمیذارم روشن باشه.

منم همینم. دیشب به خودم و بچم چندلایه لباس پوشوندم که پکیجو کم کنیم به بقیه گاز برسه. همه باید همینکار کنن واقعا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است