2777
2789
عنوان

کنکور سگی

72 بازدید | 11 پست

سلام

من سومین سالمه دارم کنکور میدم

هی گیر میدن بهم

روانی شدم واقعا 

یه ثانیه میام بیرون از اتاق غر زدن شروع میشه ک برو درستو بخون

ظهری مامان بابام رفتن بیرون

من و داداشم خونه بودیم

من کل ظهر رو درس خوندم

بعد الان مامانم میاد میگه وقتتو ب فنا دادی یا درس خوندی

با یه حالت طلبکارانه

این یه بخش کوچیکشه..

درسته ک یه عالمه خرجم کردن و تایم گذاشتن و من هیچ گوهی نشدم هنوز ولی

واقعا از کنکور و درس خواندن دیگه نفرت دارم

هعی خدا

مامانا انقد ب بچه هاتون سخت نگیرید ناموسا

عزیزم میفهمم فشار روانی پشت کنکور موندن زیاده ادم حساس میشه 

اوناهم‌ نگران ات هستن دیگ بخاطر خودت میگن به دل نگیر 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این فکر کن اگه کنکور قبول شی چی ب اونا میرسه؟قاعدتا هیچی 

ولی ایندت تضمینه 

تو تلاشتو کن دنبال این ک اون چی گفت این چی نگفت نباش من باز دارم میخونم برا کنکور کاش هم سن تو ک بودم تلاش میکردم وگرنه ایندم تضمین بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ب این فکر کن اگه کنکور قبول شی چی ب اونا میرسه؟قاعدتا هیچی ولی ایندت تضمینه تو تلاشتو کن دنبال این ک ...

میدونم اینارو

ولی واقعا سخته ینفر هی بالا سرت دستور بده

درحالیکه تو داری جلو چشمش تلاش میکنی و پاره میشی ولی اون اصلا نمی‌بینه و اعتقاد داره تنبلی 

میدونم ایناروولی واقعا سخته ینفر هی بالا سرت دستور بدهدرحالیکه تو داری جلو چشمش تلاش میکنی و پاره می ...

کلا پدر مادرا مسئول حس ناکافی بودن ب بچه هاشونن توجه نکن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....