2777
2789
عنوان

بارداری با اضافه وزن خطرناکه🤔

63 بازدید | 10 پست

کسی تجربه داشته با اضافه وزن زباد باردار بشه مشکلی پیش نمیاد؟ یا اطرافیانتون کسی بوده؟ ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم اقدامم

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زنموم 100کیلو بود سر بچه دومش دیگه این آخر بارداریش120شده بود ولی چون قدش بلند بود راحت تر بود

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

والا چنتا از دوستان من چاق هستن بچه دار نمیشن به نظرتون علتش چیه

اونایی ک چاقن احتمال این ک تنبلی تخمدان داشته باشن زیاده و این که میگن چربی شکم نمیزاره زیاد سردرنمیارم ولی من زیاد شکم ندارم اصلا فقط پهلو رون دارم😫تنبلی تخمدان هم ندارم یکی از فامیل های دورمون فکر میکنم بیشتر از ۱۵۰ کیلو بلشه واقعا! بد عروسیش سریع باردار شد بچس سه ماهه بود فهمید بارداره دوباره هیچیشم نشده واقعا نمیشه سردراورد😐🤔

اره زنموم 100کیلو بود سر بچه دومش دیگه این آخر بارداریش120شده بود ولی چون قدش بلند بود راحت تر بود

من قدم معمولیه ۱۶۵ ام واقعا موندم چیکار کنم شوهرم عجله دار انگار😂میگم صبر کن تا عید حداقل یکم وزنمو بیارم پایین گوش نمیده

من قدم معمولیه ۱۶۵ ام واقعا موندم چیکار کنم شوهرم عجله دار انگار😂میگم صبر کن تا عید حداقل یکم وزنمو ...

نه عزیزم به وزن نیست شما هرروز ورزش های سبک انجام بده مخصوصا پیاده روی با یه طب سنتی مشورت کن بهت داروهای گیاهی بده خیلی زود حامله میشی اثر دارو گیاهی از این قرص و آمپول های هورمونی خیلی بیشتره

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

نه عزیزم به وزن نیست شما هرروز ورزش های سبک انجام بده مخصوصا پیاده روی با یه طب سنتی مشورت کن بهت دا ...

هیچ مشکلی ندارم حقیقتا همه آزمایش های لازمو انجام دادیم هم من هم همسرم یعنی شما مثگی تو بارداری هم میتونم ورزش سبک و پیاده رویی داشته باشم تا زیاد چاق تر نشم؟

هیچ مشکلی ندارم حقیقتا همه آزمایش های لازمو انجام دادیم هم من هم همسرم یعنی شما مثگی تو بارداری هم م ...

تو

بارداری یکم سخت تره شرایط هیچ ماریو بدون مشورت پزشکت انجام نده و غذا هاو سبزیجاتی که مقویه بخور بیشتر تا چاق کننده