2777
2789

من شیرینی خوردم چاق شدم شبی یکی شیرینی خامه ای یا شکلات خوردم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا زیاد میخوردی؟

اره 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پودر جنسینگ ما تاثیر دیدیم خانوادگی هیچ ضرریم نداشت برامون قبل نهار و قبل شام اندازه یه ق چ میخوردیم

قیمتش چنده تقریبن؟

از کجا تهیه کنم؟

بعد از چ مدت نتیجه گرفتی

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

قیمتش چنده تقریبن؟از کجا تهیه کنم؟بعد از چ مدت نتیجه گرفتی

من دوسال پیش ۲۰۰خریدم

از عطاری

یه ۳هفته ای یا ۴هفته خوردم

ماه بعدش هرکی دید گفت چه ناز شدی چه سفت شده صورتت و سفید و خوب 

خدایا شکرت 

قیمتش چنده تقریبن؟از کجا تهیه کنم؟بعد از چ مدت نتیجه گرفتی

من و جاریمو خواهرم و شوهرم وسر عمه ام 

همگی نتیجه مثبت و خوب گرفتیم تقریبا ۵الی۶کیلو زیاددد کردیم 

همه مون ماه بعدش نتیجه دیدیم 

خدایا شکرت 

من دوسال پیش ۲۰۰خریدماز عطارییه ۳هفته ای یا ۴هفته خوردمماه بعدش هرکی دید گفت چه ناز شدی چه سفت شده ص ...

اصل و بدل داره؟

من و جاریمو خواهرم و شوهرم وسر عمه ام همگی نتیجه مثبت و خوب گرفتیم تقریبا ۵الی۶کیلو زیاددد کردیم همه ...

عالیع

بنام خدا

تمااااام راها رو رفتم دریغ از یه گرم اضاف وزن ،دیگه قید چاقی رو زدم😂✋

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین مزه خوبیم داره

یه ق چایی خوری تو آب میریزی 

سر میکشی قبل نهار 

و یه قاشق چای خوریم قبل شام

من چون عجولم و دوس داشتم سریع چاق بشم

قاشق غذا خوریمو پر میکردم😁😅

مزه آبمیوه میده 

بد خور نیست

من از قرص چاقی جنسینگم مصرف کردم و از قرص اشتها اور سیپرو هپتادین و از جوانه گندم لعنتی بد مزه که اصلا اینکه نتیجه نداد

قرص هام که بزور چاق میکردن در حد ۲کیلو

ولی این پودر جنسینگ اینقدر روی خانوادگیمون تاثیر داشت که الان هرکی میخواد چاق بشه میگم حتما بگیر بخور

ما یه بسته نفری خوردیم

۵کیلو اضافه کردیم

تو خواستی یه ماه بخور

ماه بعدش هم بخر و بخور تا۱۰کیلو اضافه کنی 

هرروز بخوریاااااا 

خدایا شکرت 

بنام خداتمااااام راها رو رفتم دریغ از یه گرم اضاف وزن ،دیگه قید چاقی رو زدم😂✋

پودر جنسینگ بخور بخدا بر نمیگردی 

۵ کیلو میخوای یه بسته بخور طی یه ماه

هرروز بخوریها 

۱۰ کیلو خواستی ۲بسته پودر دوماهه بخور 

خدایا شکرت