2777
2789

اگه آدم با نفوذی باشه براش راحته اینکار؟

و مالک هم حضور نداشته باشه و راضی نباشه

یا مخفیانه میتونن اینکار رو بکنن؟

دفاتر خدمات ایرانسل و همراه اول اگه مبلغ هنگفتی بهشون پیشنهاد بشه اینکار رو انجام میدن؟

اگه این اتفاق بیفته، مالک سیمکارت متوجه میشه از سیمکارتش استعلام گرفته شده؟ که بره شکایت بکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه امکان پذیر نیست. به هیچ عنوان نمیشه در مورد مقامات رده بلا مدیر کل و اینا دستور ریس قوه قضائیه ودر مورد سایرین دستور ریس کل دادگستری لازمه که به راحتی دستور نمی دن و در عمل هم امکان پذیر نیست

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه امکان پذیر نیست. به هیچ عنوان نمیشه در مورد مقامات رده بلا مدیر کل و اینا دستور ریس قوه قضائیه ود ...

این دستورات اگه از بالا صادر بشه، مالک بدبخت متوجه میشه دارن اطلاعاتش رو چک میکنن؟

مثلا تو سامانه ثنا پیامی میاد؟ یا sms ای؟

این دستورات اگه از بالا صادر بشه، مالک بدبخت متوجه میشه دارن اطلاعاتش رو چک میکنن؟مثلا تو سامانه ثنا ...

گفتم به‌راحتی صادر نمیشه ماده 150 قانون آیین دادرسی کیفری شرایطش گفته ودر عمل هم اجرا میشه ما قاضی داشتیم تو قوه قضائیه رشوه میگرفت نمی تونستن تلفنشو کنترل کنن از طریق دیگه کشف کردن. حلا بیان برا چیزای عادی کنترل کنن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا