2777
2789

یکم اعتماد به نفس تون رو بالا ببرید 

یکم قوی باشید آدم یه چیزایی میبینه تو این سایت 

چرا تا همسرتون با یکی مودبانه سلام تعارف کنه 

یا یه تعارف کنه انقد به هم می‌ریزید یعنی انقد از خودتون 

و زندگی تون ناامید هستید. یکی گفته بود. اصلا چه معنی 

داره شوهر آدم با هر کسی سلام و تعارف کنه ؟

اگه اگه آدم ازدواج کنه باید تعاملات اجتماعی رو بذاره کنار 

دیگه از ترس زنش سلام هم به کسی نده ؟

خیلی چیزا از نا امنی میاد

تا از اعتمادبه‌نفس پایین

البته بعضیاشون شوهراشون واقعا جنبه هیچی ندارن هیج آدمی حتی برای سلام علیک به تورشون نخوره واقعا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه چی میبینی دیگه 

ولی بعضیا زیادی حساسن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی چیزا از نا امنی میادتا از اعتمادبه‌نفس پایینالبته بعضیاشون شوهراشون واقعا جنبه هیچی ندارن هیج آ ...

بله ولی زیزم یک سری ها واقعا زیادی حساسیت به خرج میدن و همین باعث ایجاد ناامنی تو زندگی میشه 

تو دور و برم هم یکی دو مورد دیده بودم قدیم ولی اینجا دیگه خیلی هست

من احساس میکنم دورو برمونم زیاد باشه ولی خب نمیتونن جلو رومون بگن 😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله ولی زیزم یک سری ها واقعا زیادی حساسیت به خرج میدن و همین باعث ایجاد ناامنی تو زندگی میشه

موافقم

متاسفانه همینم باعث میشه شوهرشون مخفی کار بشه که دیگه نمیشه کاریش کرد

یجورایی میخوان بعد از ازدواج شوهرشون به صورت کامل مال خودشون باشه

اینطوری خودشون خیلی اذیت میشن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

به نظر منم هرتعاملات اجتماعی توهرکسی مناسب نیستاولا طرف باید ظرفیت داشته باشه ثانیا یه سلام وتعارف خ ...

کاملا مشخصه که بحث سر حساسیت زیاد هست 

ضمنا کسی که آدم تا امتی باشه به نظر من با این گیر دادن ها بدتر میشه و هیچ خاصیتی نداره 

موافقممتاسفانه همینم باعث میشه شوهرشون مخفی کار بشه که دیگه نمیشه کاریش کردیجورایی میخوان بعد از ازد ...

خب این میشه همون حس مالکیت داشتن که هم تو مرد بده هم تو زن و حالت دافعه داره تا جاذبه

ببخشید این حرف ومیزنم اما خانومای متاهل  از نظر روحی خیلی ناامن هستن چون وضعیت جامعه داره روبه تباهی میره واینو میشه توهمین تعاملا ت ورفتارهای اجتماعی فهمید،بعضی خانوما شور ازمزه بردن 

مثلا خودم اصلا روی این مساله حساس نیستم اما همسرم مهندسه یه نمایشگاه که میریم بعضی از این دخترای بحساب بازاریاب چنان دست شوهرمو بزور گرفتنو ومیرن توفاز شوخی که همسرم تعجب میکنه بااینکه من همراهشم امابعضیا مثلا میخوان بگند زیاددددی روشن فکرن اما بااین کارشون گند زدن به جامعه

اگه حساس نبودی بهش فکرم نمیکردی حتی

همسرم میگفت من نمیگفتم،اتفاقا واسش میگم که دنیامون اینطوری شده واسش مهم نباشه،خودش متنفره از رفتار چنین خانومهایی که اینقدر بی شخصیت وسبک فکرن

میگه چرا اینطورخانومها به خاطر پول شخصیت خودشونو خرد میکنن،خیییلی بهتر وعاقلانه تر وباشخصیت تر  تو مسیر کاریشون فعالیت کنن