سلام..موضوع درباره دوستمه...
تودوران نامزدیه حدود ۸ ماهه نامزده تواین مدت از هیچ بلایی دریغ نکردن خانواده شوهرش ک سرش نیارن..دختر خیلی زیباییه ولی خانواده شوهرش قبولش ندارن ..با شوهرش ۵سالم دوست بودن یه پسر عاشق پیشه بود هروقت هرکی اینارو میدید حسرتشونو میخورد پسره یه مرددد واقعی بود..اما بعد ازدواج یهو همه جی تغییر کرد..پسری ک بی نهایت عاشقش بود اینو میزنه ..خانواده پسره هم ک کلا بی ریشه و کثیفن..ی بلاهایی سرش اوردن ک من وقتی متوجه شدم گفتم بهش ک شکایت کنه..من این دخترو از بچگی نیشناسم ی دختر فوق العادس ..اون موقع ک باهم میرفتیم بیرون همه تو کف این بودن ازبس خوشگله..ولی با خواستگارایه زیادی ک داشت بخاطر عشق بااین پسر ازدواج کرد..درسش خیلی خوبه دانشجویه کارداتیه ..قبل ازدواج پسره با درس و کارش و دوستاش و خانوادش و... موافق بود ولی الان نمیذاره..چندین بار پدر دختره رف پیش مثلا بزرگشون و چندبارم اونا اومدن ولی درس نشد..دیکه طوری شده ک خاتواده دختره ازبس بدی دیدن و عذاب کشیدن دخترشونو دیدن فقط حرفشون طلاقه خانواده پسره هم بخاطراینکه از دختزه بدشون میاد اینو از همه چی محروم کردن و پسره بجز ی ماشین هییییییچی نداره..امروز دوستم اومد پیشم ازبس گریع کرد دیکه داش از هوش میرف کل داستاتارو برام تعریف کرد و ازم کمک خواست..میگه خیلی دوسش داره با وجود همه ی بلاها ولی میخواد تصمیم درست و بگیره به نظرتون جدا شه یا ن