2777
2789

مامانم پلیپ معده داره تو آندوسکوپی مشخص شد نمونه گرفتن ازش که یکی از تشخیص هاشون متاپلازی روده ای بود بنظرتون پلیپ رو برداره مشکل حل میشه؟؟

خیلی نگرانم، اصلا حال روحیم داغونه

عزیز مادرتون خوب شد؟ تاپیکاتو خوندم.. مادرم منم فقر آهن داره وکم وزنی نگرانم.. دکتر نمیاد

سلام عزیزم، مامانم ۸ ساله فهمیده فقر آهن داره ولی کم وزنی نداره، بعد آندوسکوپی و کلونوسکوپی دکتر بهش گفت پایپ معده داره باید عمل کنه برداره

ولی شما حتما پیگیر باش کاهش وزن ناگهانی اونم از دست دادن میزان زیادی وزن در مدت زمان کم خطرناکه، ببرش دکتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، مامانم ۸ ساله فهمیده فقر آهن داره ولی کم وزنی نداره، بعد آندوسکوپی و کلونوسکوپی دکتر بهش ...

سلام عزیز امیدوارم مادرتون خوب بشه.. مادرم طی چندین سال مثلا 3یا4سال هفت یا هشت کیلو کم کرده.. ناگهانی وشدید نبوده.. میخام ببرمش.. خداکنه یچیز ساده باشه بادارو خوب بشه.. پلیپ مادرتون خوش خیمه؟ نمونه گرفتن؟؟ 

سلام عزیزم، مامانم ۸ ساله فهمیده فقر آهن داره ولی کم وزنی نداره، بعد آندوسکوپی و کلونوسکوپی دکتر بهش ...

خواهش میکنم بگید شما  چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭

خواهش میکنم تجربه تون رو بگین🥺🥺💔💔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلام عزیز امیدوارم مادرتون خوب بشه.. مادرم طی چندین سال مثلا 3یا4سال هفت یا هشت کیلو کم کرده.. ناگها ...

مادرتون رو بردید آندو؟ 

خواهش میکنم بگید شما  چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭

خواهش میکنم تجربه تون رو بگین🥺🥺💔💔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
مادرتون رو بردید آندو؟ خواهش میکنم بگید شما چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خ ...

سلام عزیزم

ببخشید من اصلا نی نی سایت نیومده بودم

آره داد آندو متاپلازی و زخم و پلیپ داشت دکتر دارو داد گفت هر دو ماه یکبار باید ویزیت شی هر ۶ ماهم آندو تا ۲ سال، پلیپش هم چون خونریزی میکنه باید برداره هرچه زودتر