بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم، مامانم ۸ ساله فهمیده فقر آهن داره ولی کم وزنی نداره، بعد آندوسکوپی و کلونوسکوپی دکتر بهش ...
خواهش میکنم بگید شما چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭
خواهش میکنم تجربه تون رو بگین🥺🥺💔💔
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلام عزیز امیدوارم مادرتون خوب بشه.. مادرم طی چندین سال مثلا 3یا4سال هفت یا هشت کیلو کم کرده.. ناگها ...
مادرتون رو بردید آندو؟
خواهش میکنم بگید شما چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭
خواهش میکنم تجربه تون رو بگین🥺🥺💔💔
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
مادرتون رو بردید آندو؟ خواهش میکنم بگید شما چی در مورد متاپلازی روده ای میدونید؟؟؟شما درمان کردید خ ...
سلام عزیزم
ببخشید من اصلا نی نی سایت نیومده بودم
آره داد آندو متاپلازی و زخم و پلیپ داشت دکتر دارو داد گفت هر دو ماه یکبار باید ویزیت شی هر ۶ ماهم آندو تا ۲ سال، پلیپش هم چون خونریزی میکنه باید برداره هرچه زودتر