2777
2789
عنوان

اراده برای لاغری شدن

464 بازدید | 20 پست

اراده لاغری ندارم اصلا

خیلی چاقم و شکمم آویزونه

رفتم نوبت عمل گرفتم واسه اسلیو و همه مراحل رو طی کردم برای قبل عمل اما یهو چن روز قبلش شوهرم مخالفت کرد

الانم همش گیر داده ب اندامم و واقعا هم راست میگه

پر خوری شدیدی دارم

دنبال یه رژیم خوبم و تاثیر گذار

نمیدونم چه غلطی بکنم

از هیچی نمیتونم بگذرم واسه خوردن

میگم برم دستگاه استفاده کنم میگه دیگه هیچی نمیذارم چون هرچی هزینه کردی بی فایده بوده و ادامه ندادی

راست هم میگه

به همدیگه امید بدیم برای روزای خوب🌱🦋🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی ؟ یهو اراده کن و شروع کن من ۵۰ روز پیش ۸۴ کیلو بودم الان شدم ۷۳ کیلو و همچنان در تلاش کاه ...

۱۱ کیلو توی کمتر از دو ماه؟

چجوری رژیم گرفتی؟

پیاده روی ؟ ورزش؟ باشگاه؟

🤸🏻‍♀️

چند کیلویی ؟ یهو اراده کن و شروع کن من ۵۰ روز پیش ۸۴ کیلو بودم الان شدم ۷۳ کیلو و همچنان در تلاش کاه ...

آفرین میشه بگی چه رژیمی گرفتی

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  

من یک ماهه غذامو نسبت به قبل نصف کردم. قند نوشابه و شکر نمبخورم. من قبلا خیلی نون میخوزدم مصرفشو نصف کردم. ابمیوه و شربت نمیخورم. بیسکویت هم خیلی کم. گرسنه ام بشه چای. اب. یا یه تکه میوه میخورم وزن نکزدم اما قبل رژیم 78 بودم  شما چطور

منم خیلی بی اراده ام تو رژیم ولی پارسال از دی ماه یه روز از خواب بیدار شدم تصمیم گرفتم رژیم بگیرم شنبه هم نبود اتفاقا روز جمعه بود تو شش ماه تونستم خیلی خوب وزن کم کنم ولی الان یه مدته وزنم ثابت مونده دوباره اراده ندارم برای رژیم نمیدونم اون موقع چه اتفاقی درونم افتاده بود که شروع کردم انقدر سفت و سخت رژیم گرفتم شش ماه لب به شیرینی و فست فود نزدم 

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
صبحانه شیره ارده میخورم خیلی خوب من و میگیره دیگه ناهار ساعت ۳ و شام هم ۷ میخورم و دیگه هیچ

مثلا چی میخوری ناهار یاشام،نون وبرنج هم میخوردی به اندازه میخوردی یا تا وقتی سیر بشی