2777
2789

36سالمه حس زنده ی متحرک و دارم تنها چیزی که بخاطرش زنده ام پسرمه که اونم هر چی بزرگ تر میشه هیچ پوچی من بیشتر میشه خیلی خسته م از زندگی هیچ کس و هیچ چیز توی دنیا برام مهم نیست احساس میکنم زندگی یک چرخه ی بی معنا و باطله شمام این حس هارو دارید یا فقط من دچارش شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هنر یاد بگیر ک بتونی ازش درامد دربیاری.

چهارتا دیپلم دارم لیسانس دارم و نزدیک 28تا مدرک فنی حرفه ای توی رشته های مختلف همه جور کاری و انجام دادم و همه چیز هم دارم ولی به پوچی رسیدم 

دچار روزمردگی شدی نیاز به ی تغییر داری یه چیز جدید تو زندگیت

هیچ چیزی پیدا نمیکنم بتونه حالم و خوب کنه از حس پوچی اخیرا به پایان زندگی هم فکر میکنم احساس میکنم هیچ چیز توی دنیا ارزش نداره خیلی حسه بدیه 

شاغل نیستی؟با شوهرت رابطه ت خوبه؟این حسا خطرناکه ها اگه می‌تونی با یه مشاور حرف بزن

شاغل هستم ولی جدیدا مشتری قبول نمیکنم با شوهرم مشکلی ندارم البته با اون هم به این حس تکرار و روزمرگی های تکراری رسیدم میدونم خطرناکه 😥

شاغل هستم ولی جدیدا مشتری قبول نمیکنم با شوهرم مشکلی ندارم البته با اون هم به این حس تکرار و روزمرگی ...

یه تغییر مثبتی انجام بده 

کتاب های خوب بخون کتاب دو قدم تا لبخند خیلی خوبه دو جلده البته کتاب ساده ایه ولی عمیقه 

مشاوره هم خوبه 

تفریحاتتم‌ اگه میتونی زیاد کن