2777
2789
عنوان

پسر ده ماهه خواب کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
قنداقش کن گلم

بچه ده ماهه مگه تو قنداق می مونه؟

بچه من بیست روزه ست شبا نمی‌خوابه هیچ ، همش گریه می‌کنه نمیزاره اون یکی بچه م هم بخوابه همش با صدای گریه این بیدار میشه اونم گریه میکنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته اینکارو کنحتما آب شب بهش میدهشبم بیدار شد آب بده جای شیر

اب دادم نمیخوره یه بند گریه می‌کنه تا شیر بدم

حتی ی مدت پیمانه کمتر میزدم آب بیشتر سر نیم ساعت بیدار میشد باز میخواست 

قبل خواب سیر سیرش کنیه شیشه شیر خشک و آبم بهش بده تشنه نشهبرق ها خاموشهمه جا سکوت خودش می‌خوابهممکنه ...

از ساعت هشت خاموشی میزنم موزیک ملایم همه چی میخوره سیر سیر.

دوازده آخر سر با بزن بکش میخوابه خوابش می‌بره چشاش بسته میشه شروع می‌کنه گریه که نخوابع

عزیزم گناه داره الان انقد ترسیده شاید از تاریکی میترسه شاید جاییش درد میکنه ...بنظرم شیر خشک شبی ۳ ی ...

هر یک ساعت و نیم 120 تا میخوره فدات شم به اضافه شام قبلش.

نه کلا بدخوابه

هر یک ساعت و نیم 120 تا میخوره فدات شم به اضافه شام قبلش.نه کلا بدخوابه

ببین موقع خوابیدن رو پات بزار دستاشو سفت تو دستات نگه دار لالایی بگو تا خوابش ببره 

پستونک حتما دهنش بزار

هر وقت بیدار شد پستونک بده نهایتش چهار ساعت یه بار شیر بده

موقع خواب صدای جاروبرقی یا سشوار دانلود کن بزار براش

نه عزیزم از دنیا اومدنی همینطوری مسخره بازی داره تو خواب

دختر منم اینجوری بود تو خواب خیلی غر میزد بعد من چون کم بود خواب داشتنی خیلی عصبی میشم وقتی دخترم این کارو میکرد منم دعواش میکردم ولی همسرم بیدار می‌شد بغلش میکرد قربون صدقه می‌رفت بعد راحت می‌خوابید منم بعد اون همپن کارو میکردم منتها دیگه بلند نمی‌شدم سر جام بغلش میکردم با آرامش که حرف میزدم راحت می‌خوابید الآنم خداروشکر دیگه درست شد

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚

خدایا پسر منم پنج ماهشه الانم رو پامه خودمم دراز کش هر شب یک ساعت و نیم باید تلاش کنم بخوابه دیشب از شدت خستگی خودمو نفرین میکردم که بچه آوردم هرررر شب من بدبختی دارم کی خواب راحت  قسمت من میشه نمیدونم نمیدونم یه سال دیگه دو سال دیگه ده سال دیگه گاهی میگم  کاش من بیرون کار میکردم شوهرم جای من خونه میموند متنفرم دیگه از بچه و بچه داری

از کی اینجوری شد

از اولش خاب درس درمونی نداشت ـ

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔