2777
2789
عنوان

به نظرتون مشاور مدرسه چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
به نظرتون ممکنه بگه میخواستم خودکشی کنم یا موضوع بیماریم رو پیش بکشه بگه

این مسائل بصورت مستقیم نمیگن

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

نه عزیزم با آنلاین که نمیشه ، باید بری اکو و هولتر ببندی نگران نباش

میدونم ولی همه ی علائم رو دارم و به صورت حضوری وقتی به مربی باشگاهم گفتم تا اونجایی که میدونست ضربان قلبم رو چک کرد و گفت که خیلی نا منظم میزنه قلبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی همه ی علائم رو دارم و به صورت حضوری وقتی به مربی باشگاهم گفتم تا اونجایی که میدونست ضربان ...

نمیدونم عزیزم ولی خود آریتمی هم انواع مختلف داره که خیلیاش مهم نیست ولی به فرض هم حاد باشه عملش اسونه خیلی 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چطوری میتونه بگه ممکنه بگه منم بیام یا فقط خودش میگه

مثلا میگ تو خونه ببشتر هوای دخترتون داشته باشید

از نظر درسی اینجا ضعیف شده احیانا تو خونه مشکل داره به عنوان مادر باهاش خوب رفتار کنید و... 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

نمیدونم عزیزم ولی خود آریتمی هم انواع مختلف داره که خیلیاش مهم نیست ولی به فرض هم حاد باشه عملش اسون ...

درمانش اوکیم اینکه نگفتم میترسم مشاور مدرسمون بره بگه چون جلوش یکبار قلبم رو گرفتم میترسم بگه

مثلا میگ تو خونه ببشتر هوای دخترتون داشته باشیداز نظر درسی اینجا ضعیف شده احیانا تو خونه مشکل داره ب ...

همه اینا رو توی تلفن گفته موندم چرا گفته بیان مدرسه 

درمانش اوکیم اینکه نگفتم میترسم مشاور مدرسمون بره بگه چون جلوش یکبار قلبم رو گرفتم میترسم بگه

نترس بگه هم چیز مهمی نیست عزیزم مطمئن باش مادرت دوست داره که به تو نزدیکتر بشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
دوست ندارم درمان بشم شاید دیگه نتونم ورزش کنم یا....

نه همچین اتفاقی نمی افته عزیزم ، من خودم تجربه دارم نهایتش میگه ورزش سنگین نکن اونم اگهه مشکلی باشی