2777
2789
ببینم عکس حلزونتو...زحمتی ندارن نکهداریشون...چی از همه کم زحمت تره برا پسرم بگیرم

این عکس ماله شهریوره الان خیلییی بزرگتره، چرا دردسرش یکم زیاده خیلییییی غذا میخوره کلا ظرفش باید همیشه پر باشه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

پس ایشالا گیرش نیاد 😭

زبون بسته چه گناهی کرده زنده زنده بدنشو با تیغ بشکافن

خدایا خودت ظهور کن دنیارو از دست آدمای وحشیت نجات بده 😭 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

این عکس ماله شهریوره الان خیلییی بزرگتره، چرا دردسرش یکم زیاده خیلییییی غذا میخوره کلا ظرفش باید همی ...

چه بامزست...کثیف کاری نداره این...جای خاصی نگه داری میشه یا کلا رهاست هر جا بره...غذاشون چیاست

چه بامزست...کثیف کاری نداره این...جای خاصی نگه داری میشه یا کلا رهاست هر جا بره...غذاشون چیاست

ببخشید... یکم زیادی دستشویی میکنه🤦‍♀️

اره تو ی ظرف ئه ک کفش خاکه و صدف برای اینکه راحت حرکت کنه

غذای اصلش کاهو، اما گوجه کلم بروکلی نارنگی خیار هویج اینا رو میخوره کلا

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!