سلام .. شوهرم بیکاره شبا تا صبح بیداره روزا هم تا بعدازظهر خوابه بیدار میشه میزنه بیرون با رفیقاش میرن دور دور تا آخره شب پدرمو دراورده موندم چکارش کنم ... از ی طرفم طلاهای عروسبمو پدرشوهرم خریده بود بعد عروسی نقشه کشید به بهونه قرض ازم گرفتشون هنوزم بعده چتد سال پس نداده . بابامم ی تک و گوشواره واسم گرفته بود اونارم بی عقلی کردم قرض دادم به داداشم .. داداشمم خورد خورد بهم پس داد ولی چون بابام نداشت جهیزیه بگیره من ی سری از وسایل جهیزیه رو خودم قسطی آوردم اون پولارم میدادم به جا قسط وسایل .... الانم به شوهرم میگم کار کن میگه طلاهارو بردی دادی به بقیه من با چی شروع کنم ...خیلی پشیمونم طلاهارو به پدر شوهرم دادم ولی الان میگ ندارم دبگ آرزوی مرگ میکنم از دست این وضعیت ...بهش میگم حداقل وسایل خیاطی رو واسم جور کن برم کلاس میگه طلاهاتو از داداشت پس بگیر بده وسایل خیاطی بگیر وای موندم چه غلطی بکنم
واحد بالایی پدر شوهرم زندگی میکنیم هرچی بخوایم مادر شوهرم از مغازه میاره واسه همینه شوهرمم به فکر نی ...
بدترین کارممکن
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اگر باباش پولداره نمیتونین از باباش بخواین بهتون کمک کنن؟
خب بیچاره همون باباش بعضی وفتا کمک میکنه که میگذرونیم ... تابستونم براش کار گیر آورد که کنتور نویس بشه نرفت سره کار .... فقط خریت کردم طلاهارو قرض دادم به باباش
ببین اولش ک میخای ازدواج کنی داغی نمیفهمی کم کم میفهمی چ بلایی با بله گفتن بی فکر به سرت اومده خیلیا همینن
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
باید با تهدید هم شده میگفتی زن آدم بیکار نميشم.من جات باشم پا میشم میرم خونه بابام میگم اینم دامادتو ...
بخدا اگه پول داشتم خیلی وقت پیش چرخ میخریدم کار میکردم ولی حیف به خاک سیاه نشستم بدبخت شدم ...خانوادم اگه آدم بودن الان این وضعم نبود تازه زبون شوهرمم سه متره میام به زبون میگه چی کم داری مگه خونه نداریم مگه مامانم خوراکی نمیاره 😔😔😔😔😔😔