2777
2789
عنوان

شما جا من بودین چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست
واحد بالایی پدر شوهرم زندگی میکنیم هرچی بخوایم مادر شوهرم از مغازه میاره واسه همینه شوهرمم به فکر نی ...

بدترین کارممکن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر باباش پولداره نمیتونین از باباش بخواین بهتون کمک کنن؟

خب بیچاره همون باباش بعضی وفتا کمک میکنه که میگذرونیم ... تابستونم براش کار گیر آورد که کنتور نویس بشه نرفت سره کار .... فقط خریت کردم طلاهارو قرض دادم به باباش

خب بیچاره همون باباش بعضی وفتا کمک میکنه که میگذرونیم ... تابستونم براش کار گیر آورد که کنتور نویس ب ...

خب حالا قرضتون رو پس بگیرین. بگین شوهرم نمیره سزکار اگر ممکنه بهم بدین من چرخ بخرم خیاطی کنم. واقعیت رو بهش بگین 

ببین اولش ک میخای ازدواج  کنی داغی نمیفهمی کم  کم میفهمی  چ بلایی با بله گفتن بی فکر به سرت اومده خیلیا همینن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
باید با تهدید هم شده میگفتی زن آدم بیکار نميشم.من جات باشم پا میشم میرم خونه بابام میگم اینم دامادتو ...

بخدا اگه پول داشتم خیلی وقت پیش چرخ میخریدم کار میکردم ولی حیف به خاک سیاه نشستم بدبخت شدم ...خانوادم اگه آدم بودن الان این وضعم نبود تازه زبون شوهرمم سه متره میام به زبون میگه چی کم داری مگه خونه نداریم مگه مامانم خوراکی نمیاره 😔😔😔😔😔😔

مفت میخوره برا این به فکر نیست مگه زندگی فقط خوردنه

واسه شوهره بی فکره من بله فقط باشه بخوره کافیه دیگ به فکره چیزی نیست تازه خیلی وقتا منو میفرسته از مامانم پول بگیرم واسش 

خب حالا قرضتون رو پس بگیرین. بگین شوهرم نمیره سزکار اگر ممکنه بهم بدین من چرخ بخرم خیاطی کنم. واقعیت ...

هزار بار بهشون گفتم میگن نداریم تا تابستون صبر کنین اونام اگه آدما خوبی بودن از پسرشون خبر داشتن درستش میکردن همش تقصبره مادر شوهرمه اینجوری لوسش کرده تنبل بارش آوردا

هزار بار بهشون گفتم میگن نداریم تا تابستون صبر کنین اونام اگه آدما خوبی بودن از پسرشون خبر داشتن درس ...

ان شاء الله تا تابستون جل میشه. به مادر همسزتون بگین مدتی بهتون کمک نکنن شاید همسرتون به خودش بیاد

ان شاء الله تا تابستون جل میشه. به مادر همسزتون بگین مدتی بهتون کمک نکنن شاید همسرتون به خودش بیاد

انشالله عزیزم .. باشه همین کارو میکنم ممنون از راهنماییت 🌹🌹