2777
2789
عنوان

وزن جنین تو۳۵هفته و۴روز

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داییم ۳ تا بچه داره هرسه شونم موقع تولد ماشالله تپل بودن میگفت پاپ کورن خبلی میخورده هر شب حالا منم دارم هر شب میخورم ببینم چی میشه

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 
پس خیلی کم وزن اضافه کرده.خداکنه این چندهفته یکم وزنش بالا بره.انگار نصف اضافه کرده

نه دیگه از هفته ۳۰ خوبه 

من منظورم تا زایمانته

چون ماه آخر خیلی وزن میگیره

تا خدا رو دارم از هیچ چیز نمیترسم💪
واسه منم سونو دو هفته از سن واقعی بارداری کمتره ـ دکترم میگه وزن جنین کمه ولی مهم اینه کهقسمتهای مخت ...

شما چند هفته ای؟وزنش چقده؟

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
شما چند هفته ای؟وزنش چقده؟

من سی و شش هفته رفتم سونو سی و چهار هفته نشون داد گفت ۲۲۰۰ وزنش ـ دکترم تا آخر سی و نه هفته نگه میداره بچه رو ـ میگه اگه تو این مدت هر هفته ۲۰۰ گرم اضافه کنه حدود ۲٨۰۰ میشه که وزن ایده آله ـ دیگه توکل بخدا ببینم چی میشه ـ البته مهم سلامت بچه س ـ به دنیا هم بیاد بالاخره سالم باشه وزن میگیره ـ

من سی و شش هفته رفتم سونو سی و چهار هفته نشون داد گفت ۲۲۰۰ وزنش ـ دکترم تا آخر سی و نه هفته نگه میدا ...

واقعا همینه.مهم سالم بودنشه.انشالله همه بچه هاسالم به دنیا بیان.تازایمانتون ۱۰ روز مونده

واقعا همینه.مهم سالم بودنشه.انشالله همه بچه هاسالم به دنیا بیان.تازایمانتون ۱۰ روز مونده

آره ده روز مونده هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه ـ انشالله خدا به همه بچه سالم بده ـ ظاهرا شما هم یه هفته بعد من زایمان میکنی امیدوارم به سلامتی و خوشی باشه ـ

آره ده روز مونده هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشتر میشه ـ انشالله خدا به همه بچه سالم بده ـ ظاهرا شما ...

انشالله که به سلامتی زایمان میکنی وبچت صحیح وسالم وباوزن نرمال به دنیا میاد.بله.من هم حدود۱۸روز دیگه زایمانمه.انشالله دخترمن هم صحیح وسالم وباوزن نرمال به دنیا بیاد.آمین