2777
2789
عنوان

وزن جنین تو۳۵هفته و۴روز

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 67 پست
منم خیلی نگران وزنشم همش بستنی و دلستر و اجیل میخورم در حد مرگ معجون میخورم با روزی ی لیتر شیر امیدو ...

من ازترس دیابت بستنی ومعجون نمیخورم.قندم هم نرماله.ولی فک کنم باید بخورم

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سعی کن علاوه بر تغذیه خونرسانی به جنین رو بیشتر کنی با خوابیدن به پهلوی چپ و پیاده روی در هوای پاک ( هوای آلوده خیابون نه ، پارک) و تنفس شکمی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم خیلی نگران وزنشم همش بستنی و دلستر و اجیل میخورم در حد مرگ معجون میخورم با روزی ی لیتر شیر امیدو ...

بستنی به نظر من به بچه وزن نمیده والا خواهرشوهرم هر روز خدا بستنی میخورد بچشم که پسر بود پارسال وزن زیادی نداشت

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 
البته سعی کن علاوه بر تغذیه خونرسانی به جنین رو بیشتر کنی با خوابیدن به پهلوی چپ و پیاده روی در هوای ...

به پهلوی چپ میخوابم اما پیاده روی نه.دکترمیگه هوا آلوده اس بیرون نرو

خانومی اگه بااینا نتیجه گرفتی لطفا بعدا تاپیک بزن به ماهم اطلاع بده ممنون

حتما عزیزم من خیلی سعی کردم با روش تذیه ای جلو برم هم برای چهره اش هم سلامتی و وزنش اگه جواب گرفتم حتما میگم 

من ازترس دیابت بستنی ومعجون نمیخورم.قندم هم نرماله.ولی فک کنم باید بخورم

من با اینکه دیابت ارثی داشتیم ولی دوبار ازمایش دیابت دادم خداروشکر خیلی پایین بود ۷۶بود قندم برای همین کلی میخورم😁😁😁

به پهلوی چپ میخوابم اما پیاده روی نه.دکترمیگه هوا آلوده اس بیرون نرو

آره میگم که هوای پاکیزه. سعی کن تنفس شکمی داشته باشی. هم اکسیژن رسانی بهتر میشه هم تمرین هست برای زمانی که بخوای زایمان طبیعی داشته باشی موقع درد درست نفس گیری کنی. البته من طبیعی نزاییدم ولی تو کلاس یادمون دادن.

درضمن به جای کربوهیدرات که خودتو چاق می کنه سعی کن پروتیین بیشتری مصرف کنی مثل انواع کباب ها . حبوبات خصوصا لوبیا. کباب قارچ. آجیل ها. 

من با اینکه دیابت ارثی داشتیم ولی دوبار ازمایش دیابت دادم خداروشکر خیلی پایین بود ۷۶بود قندم برای هم ...

منم قندم ۸۰هست.۳بارآزمایشگاه تست دادم.توخونه هم بادستگاه تست میگیرم وکنترل میکنم