2777
2789
عنوان

وزن جنین تو۳۵هفته و۴روز

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 67 پست

ببخشید خانوما.با اجازه استارتر ی سوال دارم ، بعد از سونو انومالی دیگه کی سونو مینویسه دکتر ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
خودتو تقویت کن. اگر میتونی لیدی میل بخور. ان شالله میرسه. بعدشم سونو یک مقدار تقریبی اندازه هاش.

من هر روز لیدی میل میخورم و خودم بادام پودر میکنم داخلش طعمشم بهتر میشه

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 

منم خیلی نگران وزنشم همش بستنی و دلستر و اجیل میخورم در حد مرگ معجون میخورم با روزی ی لیتر شیر امیدوارم وزن بگیره دیروز هم ارد سبوس گرفتم با کاست میخورم ارد برنج هم خریدم فرنی بدرستم خدا کنه وزنشخوب بشه پسرم

به نظرتون باید واسه وزن گیری چکار کرد

حلیم ،کباب وگوشت واجیل

برای وزن گیری خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اینم جدول قد و وزن واسه کوچولو هاتون .واسه منم دعا کنین حال کوچولوم خوب باشه🙏

من شنیدم توهفته های اخر

گوشت کبابی

بستنی

مغزیجات

دلستر

هرروز بخوری وزنش میره بالا البته بادکترت مشورت ی موقع قندو این چیزا نداشته باشی بعد بخور البته من تجربه ندارم ازمامانای سایت شنیدم

ان شالله ک وزنش میره بالا