2777
2789
عنوان

مشکل نخوردن دارو پسرم خانم ها کمک

87 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان....پسر من نزدیک چهار سالشه...از اول بد دارو بود...الان به شدت سرما خورده دکتر دارو داده چرک خشک کن داده اما اصلا لب نمیزنه تب شدید داره که با شیاف کنترل میکنم....امروزم تو مدفوعش خلط خون دیدم...چند ماه پیشم گلوش عفونت کرده دکتر پنی سلین زد چون دارو نمی‌خورد....و گفت دیگه نمی‌زنم باید مواظب باشی مریض نشه. شماها چه راهکاری دارین؟؟؟؟ خودم همه راه ها رو رفتم. اما نمیخوره که نمیخوره

شربت های طعم دار میخری ؟؟؟مثلا موز و پرتقال دارن

آره عزیزم... همون مشکل من طمع هاشه... کاش مثل آب بی مزه بود قاطی غذا میدادم...قشنگ با یه قطره هم متوجه میشه و از دهنش میندازه بیرون... به زورم میخوره بالا میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم یه دارویی داد خیلی تلخ بود دکترش گفت بریز تو ابمیوه بهش بده همیشه این طوری میدادم میخورد

منم دیشب یذره ریختم تو شیرموز نخورد...با این که عاشق شیر موزه

نه فدات بشم ...بهش بگو باهاش حرف بزن بگو برات فلان چیز میخرم یه کم نرم میشه

باهاش حرف میزنم....شب باشه میگه باشه صبح میخورم...صبح باشه میگه شب...گفتم برات ماشین میخرم عکسشو نشون دادم میگه الان مغازه ها تعطیله شب شده.