2777
2789
عنوان

داداشم یک ماه همش سرفه میکنه دکترم رفته خوب نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
اره اونو داریم بهش میدیموالا بردیمش دکتر گفته حساسیته دیگه خسته شدبم

نه حساسیت نیس 

بخاطر سرمل خوردگیه 

حتما گرمش بگیرین نزارین باد سرد بهش بخوره روسری سرش کنید جوری که دور گلوش هم بپیچه فقط موقع خواب حواستون باشه خدایی نکرده دور گلوش نپیچه یا موقع خواب روسری سر نکنه 

این کهنه شده سرفه اش ببرش یه دکتر دیگه اصلا حساسیت نیس

منم اینجورم بعد سرماخوردی اگه گلوم رو نبندم یا چرک خشکن نخورم این بلا سرم میاد اگه شدید سرما بخورم ببرش دارو خونه ببین چی میگن 

بعدم ببرش یه دکتر متخصص عفونی 

بعد حواستون باشه همیشه موقع سرما خوردگیش گلوش رو ببندید با روسری بعدم داروهاش کامل بخوره 

همیشه حواستون باشه مثل منه منم همیشه بعد سرما خوردگیام این مشکل رو دارم دیگه باید هی روسری ببندم و حواسم جمع کنم اصلا غذاهای بو داده و سرخ شده نباید بخوره تا کامل خوب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانه به ( میوه به) بریز تو آب جوش ژله ای بشه بعد بده بخوره 

چن بار بخوره سرفه اش کامل قطع میشه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕