2777
2789
عنوان

شوهرم حرف گوش نمیده

96 بازدید | 13 پست

اوایل ازدواج هیچی نداشتیم راننده تاکسیه خودم درس خوندم کارمندشدم خونخ خریدم ماشین خریدم تاگردن زیرقسط ام یه‌پولی جور کردم میگه بیا مغازه رهن کنیم شغلتو عوض کن دیگه خسته شدم از هرچی قسط و قرضه دلم میخوادبه شوهرم تکیه کنم یبار بتونم روش حساب کنم

قبول نمیکنه شعلشو عوض کنه نمیتونه ریسک‌کنه  همش دلش میخواد باتاکسی یه لقمه نون بخور ونمیر دربیاره حتی خرج لباساش هم نمیتونه دربیاره تامیگم بیا برو یه حرفه جدیدیادبگیر سریع تندمیشه بداخلاقی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش مغازه رهن کنی که چی بشه

امیدوارم که خونه به اسم خودت باشه

همکار منم عین شماست به زور واسه شوهرش سوپر مارکت باز کرد شوهرش کار نکرد چوب حراج زد به مغازه

الانم دوستم داره قسطاشو میده

زمانی به شوهرت کمک کن که خودش هم واقعا بخواد تو مغازه کار کنه

خودم خیلی توزندگیم سختی کشیدم ولی بفکرآینده بچمم دوست ندارم تا۱۰سال دیگه فقط درگیر قسطا باشم میخوام کارخوبی داشته باشه بتونه توقسطا کمکم باشه بتونم برا اینده بچم پس اندازکنم 

واقعیتش تغییر خیلی سخته و توقع نداشته باشین این تغییر به سرعت اتفاق بیفته. آرام آرام باید تشویقش کنید و صحبت کنید. نه فقط خودتون بلکه از ریش سفیدها یا بزرگترهایی که دور خودتون هستن و به همسرتون نزدیکن کمک بخواید که اونها هم صحبت کنن. 

مهمترین نکته ای که میخوام خدمتتون عرض کنم اینکه به هیچ وجه به خاطر کارشون و تلاشی که الآن داره براتون انجام میده، هر چند شما ناراضی هستین، تحقیرش نکنین. این یک خط قرمزه. راهش تشویق و ستایش و شجاعت دادن به مرد هست جوری که احساس کنه قدردانش هستین و از این طریق تغییر رو ایجاد کنید. اگه سرکوفت بزنید یا تحقیر کنید، از هدفتون دورتر میشین.

خیلی دلم گرفته دلم میخوادبتونم بش تکیه کنم چقد توفکر قسط و بدهی باشم.دلم میخواد یه شوهر پولدارداشتم میتونستم مثل این خانمای خانه دار و ناز نازو فقط خرج میکردم و زندگی میکردم