الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیتش تغییر خیلی سخته و توقع نداشته باشین این تغییر به سرعت اتفاق بیفته. آرام آرام باید تشویقش کنید و صحبت کنید. نه فقط خودتون بلکه از ریش سفیدها یا بزرگترهایی که دور خودتون هستن و به همسرتون نزدیکن کمک بخواید که اونها هم صحبت کنن.
مهمترین نکته ای که میخوام خدمتتون عرض کنم اینکه به هیچ وجه به خاطر کارشون و تلاشی که الآن داره براتون انجام میده، هر چند شما ناراضی هستین، تحقیرش نکنین. این یک خط قرمزه. راهش تشویق و ستایش و شجاعت دادن به مرد هست جوری که احساس کنه قدردانش هستین و از این طریق تغییر رو ایجاد کنید. اگه سرکوفت بزنید یا تحقیر کنید، از هدفتون دورتر میشین.
خیلی دلم گرفته دلم میخوادبتونم بش تکیه کنم چقد توفکر قسط و بدهی باشم.دلم میخواد یه شوهر پولدارداشتم میتونستم مثل این خانمای خانه دار و ناز نازو فقط خرج میکردم و زندگی میکردم