2777
2789
عنوان

کودک آزاری

251 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها ، نمی‌خوام اعصاب کسیو خورد کنم ولی برام سواله یه انسان چطور میتونه کودک رو بزنه ؟؟؟ پس اون دیگه انسان نیست حیوان هست یه کلیپی چند سال پیش دیدم که یه مرد عوضی برای اینکه زنشو که ازش طلاق گرفته رو برگردونه دختر ۲یا ۳سالش میزد و فیلم گرفته بود برا زنه فرستاده بود درسته الان بچه بهزیستی هست ولی من انقد اون سال گریه کردم که هنوز یادم مونده و به سرم زده برم آدرس اون عوضیو پیدا کنم و همون بلا رو سرش بیارم .

این که خوبه عمم از یکی دوسالگی همیشه دختر عمم و کتک میزد سر هرچیز مسخره ای

وقتایی که پیش هم بودیم من جلوشو میگرفتم وقتایی ام که خونه خودشون بودن شوهر عمم جلوشو میگرفت 

الانم که دو هفتس شوهر عمم فوت شده 

مامان بزرگم رفته خونشون مونده تا عادت کنن به نبودنش امروز زنگ زده بود میگفت همش بچه رو میزنه 

خیلی عصبی ام که اونجا نیستم نمیتونم جلوشو بگیرم 😭 واقعا خدا یه روزی اینارو میبخشه ؟؟

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که خوبه عمم از یکی دوسالگی همیشه دختر عمم و کتک میزد سر هرچیز مسخره ای وقتایی که پیش هم بودیم من ...

خیلی ببخشید دور از جونت خاک تویه سرش، بنظرم زنگ بزن بهزیستی بیاد بچه رو ببره 

تازه اینی که تو گفتی در مقابل اون مردی که با سیخ سر دخترشو سوراخ کرد بعدشم خودش دوختش، هیچی نیس .

ایران؟ خدایا به کجا داریم میریم تویه اون کلیپ اون دختره لباسش شبیه به لباسایه دخترم از دیشب دوباره انقد گریه کردم

خیلی ببخشید دور از جونت خاک تویه سرش، بنظرم زنگ بزن بهزیستی بیاد بچه رو ببره

باباش اینهمه ارث و خونه و پول و ماشین و .. گذاشته که بچش بره بهزیستی؟:)

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
ایران؟ خدایا به کجا داریم میریم تویه اون کلیپ اون دختره لباسش شبیه به لباسایه دخترم از دیشب دوباره ا ...

اره عزیزم حتی تلوزیون هم نشونش داده بود ، زنه رو خیلی اذیت میکرد این فقط یکی از کارای شوهرش بود

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

اره عزیزم حتی تلوزیون هم نشونش داده بود ، زنه رو خیلی اذیت میکرد این فقط یکی از کارای شوهرش بود

خدا لعنتش کنه کاش میتونستم همه بچه های که دارن اذیت میشن رو نجات بدم بی گناه ترین موجودات رویه زمین همینا هستن ، فقط از خدا می‌خوام به همین سبب عزیز به کسایی که لیاقت ندارن بچه نده