2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کردم

فاا ل حضرت نوح (ع)

ای صاحب فا ل تو در جایی قرار گرفته ای که روح تو را عذاب میدهد و مرتب رنج میبری ولی با استعانت از ذات پروردگار بزودی روح تو از هر تفکر ناصواب آسوده میگردد و از گرفتاریهای موجود خلاص میگردی .

کاری مشروع به تو پیشنهاد میشود که از آن کار بهره مند خواهی شد و از بند خیالات واهی ، نجات پیدا میکنی و آسوده خاطر میشوی، انشاءالله…

کردم

فا ل حضرت ذکریا (ع)

ای صاحب فا ل و ای خش اقبال ،بدان که در هر حال ،از بیماری و گرفتاری و ناراحتی هایی که داری خلاص میشوی و غم و اندوه تو مبدل به شادی میگردند .

از غصه نجات میابی و خیالت از هر جهت آسوده میگردد به شرط آنکه خدا را فراموش نکنی و پیوسته به خداوندگار یکتا باشی، که یاد خدا، دلها را شاد میکند و غم را از دل ها می زداید و به انسان قوت قلب و اطمینان خاطر میبخشد .

پس بیاد خدا باش و توکل به او کن که در دنیا و آخرت رستگار شو ی،انشاءالله …

خب

فا ل حضرت ادریس (ع)

ای صاحب فا ل ، بدان بزودی ، شیطان تو را وسوسه میکند و از کاری که میخواهی انجام بدهی باز میدارد.

از کید ابلیس بپرهیز و آنچه را می آموزی به دیگران بیاموز و از تعلیم و تعلم کوتاهی مکن تا به مقامی که میخواهی برسی و سربلند و سرافراز باشی، انشاءالله …

نیت کردم گلم

فا ل حضرت سلیمان (ع)

ای صاحب فا ل ، اگر در فکر جمع مال و دولت بی زوال هستی ،بدان که با استعانت از ذات پروردگار بیهمتا و ابراز لیاقت و همت بلند به آنچه میخواهی ، خواهی رسید،چون کرم خداوند بیش از آنست که در تصور آید.

به کرم یزدان پاک دل خوش دار و از اندیشه بد و پندارهای ناصواب پرهیز کن که خداوند با پرهیزکاران است و تو را از لغزش ها مصون خواهد داشت ، انشاءالله…

نیت کردم

فا ل حضرت محمد (ع)

ای صاحب فا ل خوش اقبال برتو بشارت باد که بر اثر لیاقت و کفایتی که ابراز خواهی نمود میان فامیل و طایفه خود به مقام شامخی خواهی رسید که مورد حسد دیگران خواهی گرفت.

لیکن خداوند دانا وتوانا تورا حمایت میکند و تو را از گزند و چشم زخم دیگران مصون میدارد، شکر خدای رابجای آور و سعی کن موقعیتی را که نصیب تو میگردد همواره با خلق و خوی پسندیده حفظ کنی تا سرافراز بمانی، انشاءالله…

نیت کردم .مطهرهمرسی🌷

فا ل حضرت عیسی (ع)

ای صاحب فا ل ،بشارت باد تو را که بزودی از اندوهی که داری خلاص خواهی شد و فکر و خیالت آسوده میگردد.

از خدا بترس و تقوا پیشه کن که به مقامی خواهی رسید که در باور کسی نمیگنجد و بر اثر آن جمعی با تو مخالفت خواهند کرد و لیکن تو در پناه یزدان پاک ، پاکدامن مانده و از هر تهمتی مبرا خواهی گشت انشاء