2777
2789

من اشتباها . هفته ای یکدونه ویتامین دی 50 هزار خوردم . ب مدت 4 هفته . کلا 4 عدد خوردم . تو ماه سوم بارداریم .

بنظرتون مشکل ایجاد میشه برا بچم ؟؟ 

فک میکردم 5 هزاره به دوزش دقت نکردم . 

توروخدا راهنماییم کنید . بلایی سرش نیومده باشه . 

وقتی فهمیدم 50 هزاره کلا قطع کردم و الان 10 روزه هیچ ویتامینی نخوردم 

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

خب شد گفتی ۲۰م باید میخوردم یادم رف

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برویه ازمایش بده ویتامین دیت درچه حده ولی دیگه نخور تامدت ها

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

نه بابا ویتامینه ممکنه زیادیش برا خودت اذیت کننده باشه 

من یادمه دکتر برای پسر من بدون آزمایش سه تا آمپول نوشت تزریقاتیه تعجب کرده بود البته دکتر گفت دو هفته ای یدونه بزن 

مسمومیت ایجاد می‌کنه تو که الان خودت سالمی پس بچتم سالمه

با آب زیاد میخوردی ؟دچار مشکل خاصی نیستی که ؟مثلا پهلو درد و ....کمبود ویتامین داری ؟

نه الان مشکلی ندارم . 

آره آب زیاد میخوردم . 

کمبود ویتامین نداشتم . دکتر گفت هفته ای یکدونه 5 هزار . من اشتباها 50 هزار رو خوردم

نه بابا ویتامینه ممکنه زیادیش برا خودت اذیت کننده باشه من یادمه دکتر برای پسر من بدون آزمایش سه تا آ ...

آره مشکلی که پیش نیومد برام . 

نه الان مشکلی ندارم . آره آب زیاد میخوردم . کمبود ویتامین نداشتم . دکتر گفت هفته ای یکدونه 5 هزار . ...

ببین شما این دارو رو خوردی گذشته نگران نباش چون مسمومیت دارویی نگرفتی 

دیگه از این به بعد داروهایی که حاوی ویتامین د هستن نخور 

الحمدلله رب العالمین ...
ببین شما این دارو رو خوردی گذشته نگران نباش چون مسمومیت دارویی نگرفتی دیگه از این به بعد داروهایی که ...

باشه عزیزم . ممنون

ببین شما این دارو رو خوردی گذشته نگران نباش چون مسمومیت دارویی نگرفتی دیگه از این به بعد داروهایی که ...

باشه عزیزم . ممنون