2777
2789
عنوان

خانمای باسلیقه لطفا ی لحظه..

133 بازدید | 18 پست

میخوام خودم ارد برنج درست کنم ...میشه راهنمایی کنید

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

اول اینکه از برنج ایرانی استفاده کنید (میتونید از برنج نیم دونه(خرد)استفاده کنید

اول بشورید برنج رو و تو یک سینی بدازید خشک بشه

بعد تو اسیاب پودرش کنید

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج رو بشور و چند روز بزار خشک شه.ولی اخرش باید یکم نم داشته باشه.اخرش باید ببری شیرینی فروشی برات ...

رو بخاری میشه خشک کرد ؟؟واینکه حتما باید نم دار باشه؟؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اول اینکه از برنج ایرانی استفاده کنید (میتونید از برنج نیم دونه(خرد)استفاده کنید اول بشورید برنج رو ...

احتمالا برنج درسته بوده فشار اومده به تیغه آسیاب

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

برنجونیم ساعت تو اب خیس کنین بعد بشورین بذارین جلو افتاب خشک بشه یکمی که نم داشت خیلی خیلی کم تو آسیاب بریزین بعدم الک کنین و بریزین تو سینی روی شوفاژ یا کنار بخاری 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
رو بخاری میشه خشک کرد ؟؟واینکه حتما باید نم دار باشه؟؟

بخاری نمیخواده.پهن کنی رو یه دستمال اینور اونور کنی خشک میشه.بعد ارد کردن دوروز پهن کن بازم خشک شه.مامانم ماه رمضون ارد میکنه شیرینی فروشیه گفته حتما کمی نم داشته باشه.از اونجا یادمه همیشه

Dunya Anneme deyme noulur
برنجونیم ساعت تو اب خیس کنین بعد بشورین بذارین جلو افتاب خشک بشه یکمی که نم داشت خیلی خیلی کم تو آسی ...

میشه بگید در چ حد نم باید داشته باشه؟؟

میشه بگید در چ حد نم باید داشته باشه؟؟

در حدی ک دست بزنید دستتون خیس نشه ولی بشه با دست خردش کرد سفت نباشه

بخاری نمیخواده.پهن کنی رو یه دستمال اینور اونور کنی خشک میشه.بعد ارد کردن دوروز پهن کن بازم خشک شه.م ...

عزیزم میشه بگی چقد باید نم دار باشه ؟؟

در حدی ک دست بزنید دستتون خیس نشه ولی بشه با دست خردش کرد سفت نباشه

ممنون