2777
2789
عنوان

خواب پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
😂😂این یارو تو خواب من خانوادش خیلی بدجنسن ولی اون از من دفاع میکنه🤣🤣🤣🤣🤣اصلا یه وضعیه

بهت یه چیزی بگم خوابای من صادقانه بودن چند وقت بعد از اینکه اون رو تو خوابم دیدم 

دوباره خواب دیدم با همون شخص که الان شوهرمه ازدواج کردم و یه پسر دارم تو خواب به خاطر رفتار مادرش با هم مشکلات جدی داشتیم و تو شرایط خیلی بدی زندگی میکردیم حتی تو خواب مامانش میگفت این زن به دردت نمیخوره دوباره زن بگیر

الان باهاش ازدواج کردم یه پسر دارم  و واقعا هم به خاطر خونوادش مشکلات جدی داریم چند باری هم بهم گفتن به درد پسرمون نمیخوردی و … 

برام عجیبه از خوابایی که میبینم بدم میاد 

بهت یه چیزی بگم خوابای من صادقانه بودن چند وقت بعد از اینکه اون رو تو خوابم دیدم دوباره خواب دیدم با ...

ای بابا چقدر زبون این ادمایی که میگن به درد فلانی نمیخوری تلخه ان شاء الله درست میشه مشکلاتتون♥️مهم خوب بودن خودتون و شوهرتون هستید اصلا ناراحت خانواده شوهر نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چقدر زبون این ادمایی که میگن به درد فلانی نمیخوری تلخه ان شاء الله درست میشه مشکلاتتون♥️مهم ...

ممنون عزیزم به خاطر انرژی مثبتی که بهم دادی 

ولی حرفاشون رفتاراشون خیلی درد داشت خیلی