سلام من شوهرم قبلا توی حاملگی مچشو گرفتم که با چند نفر حرف میزد حالا خودش قسم و ایه ک فقط پشت گوشی بوده قسم خورد دیگه کاری نمیکنم دیگه هر چی تو بگی اصلا جایی نمیرم دیگه فقط حرف تو و این چرت و پرتا الان بچم پنج ماهشه همش گوشیش جلو رومه جایی میره زنگ بش میزنم دورادور حواسم بش هست ولی بخاطر بچه دیگه سرم گرمه زیاد نمیتونم پیگیر باشم چند روز پیش ی شماره دیدم ب اسم پسر سیو کرده بود جدید بود اسم هیچکدوم دوستاشم نبود چون میشناسم دوستاش سیو کردم روبیکا دیدم دختره عکس دختر پروفایلش بود بنظرتون چیکار کنم چ عکس العملی نشون بدم ازش بپرسم یا ن
با یک مشاور خوب صحبت کن و متاسفم عزیزم حتما خیلی سخته این تجربه ها، باردار بشی کسی رو پدر کنی که اینجور باشه ( و راستی فراموش نکن که اگه تو همچین کاری میکردی واکنش اون چی میبود ، گاهی اوقات متاسفانه فقط زن ها میبخشن و مسوزن و میسازن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بد نیست ولی با ی بچه اونم ازدواجی ک ب زور خودم اتفاق افتاده....
عزیزم به نظرم مردی که یکی دوبار خیانت کنه دیگه از سرش نمیوفته اگه نمیتونی با خیانتش کنار بیای جدا شو دلیلی نداره جوونیت رو با حرص و جوش خوردن به باد بدی آخرش یه روز خسته میشی از این روال با این تفاوت که اون موقع چند سال از عمرت هدر رفته