2777
2789

یکی گفت رفتم آزمایش بارداری دادم فهمیدم باردارم و بچه رو هم نمی‌خواستم غیر قانونی سقطش کردم چند روز بعد لو رفتم😐😐😐😐😐 مگه میشه دولت از کجا می‌خواد بفهمه این سقط کرده ؟‍

یعنی طرف الکی بهم گفته منو بترسونه؟😐😕

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میخوای سقط کنی؟

تو عقدم چند وقت پیش فکر میکردم باردارم نزدیک ده روز پریودیم عقب افتاد می‌خواستم برم آزمایش بدم اگه باردار بودم سقط کنم بعد یکی گفت این جوریه و نرو

اگه شرایطشو نداری،سقط کن،راحت باش،به کسی چه ارتباطی داره،بیشعورا توی همه چیز میخوان دخالت کنن

یعنی اگه یه موقع باردار بودم خواستم سقط کنم کسی نمی‌فهمه ؟

تو عقدم چند وقت پیش فکر میکردم باردارم نزدیک ده روز پریودیم عقب افتاد می‌خواستم برم آزمایش بدم اگه ب ...

عزیزم وقتی دسته گل به اب دادی حتما قرص های دوقولو بخور خیالت راحت باشه 

منو و همسرم با اینکه دخول نداشتیم توهم حاملگی زدم انقد ک... حتی حالت تهوو داشتم و ویار داشتم😂

یادش بخیر ی جین تست حروم کردم 

ان شالله هیچی نیست 

پریود بخاطر استرسم عقب می افته 

شمام برو ی مرکز ازاد کد ملی رفیق یا یکی دیگه رو بده 

عزیزم وقتی دسته گل به اب دادی حتما قرص های دوقولو بخور خیالت راحت باشه منو و همسرم با اینکه دخول ندا ...

آها ممنون عزیزم 🌹 قرص دوقلو چیه؟

آها ممنون عزیزم 🌹 قرص دوقلو چیه؟

قرصای اورژانسی ضد بارداری  دوتا هستن دارو خانه ها دارن تا 72ساعت بعد دست گل ب اب دادن میشه استفاده کرد 

اینم برای مواقع ضروری گفتم

قرصای اورژانسی ضد بارداری دوتا هستن دارو خانه ها دارن تا 72ساعت بعد دست گل ب اب دادن میشه استفاده ک ...

آخه من شنیدم وقتی رابطه مشکوک داری باید یه قرصو قبل رابطه بخوری یکیو بعدش

میشه هر دو تاشو بعدش بخوری؟