2777
2789

من از بچگی اعتماد به نفس پایینی داشتم...با اینکه درسم خیلی خوب بود ولی همیشه استرس داشتم که مبادا از من درس بپرسن

اون دوران گذشت و من الان 34 سالمه و همچنان اعتماد به نفس و عزت نفسم پایبنه عذر بدتر از گناه اینه که معلمم هستم.داخل کلاس با بچه ها راحت صحبت میکنم ولی به اولیا که میرسه نمیتونم خوب حرف بزنم استرس میگیره

بخدا دست خودم نیست اصلا سرزبون ندارم

بنظرتون چه گِلی به سرم بزنم؟؟

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

وای چقدر تاپیکات منه😂

منم اعتماد به نفسم پایین بود تو مدرسه. به قدری ک نمی‌تونستم ی انشا بخونم. سه سال دبیرستانو.  یبارم انشا نخوندم...از بس اون بالا استرس می‌گرفتم....و خیلی دلم میخواد معلم بشم...همیشه هم نگران این موضوعم که چطور با والدین تو انجمن ها بخوام حرف بزنم😢

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
وای چقدر تاپیکات منه😂منم اعتماد به نفسم پایین بود تو مدرسه. به قدری ک نمی‌تونستم ی انشا بخونم. سه س ...

منم همینطور بودم ولی الان نسبت به قبل خیلی بهتر شدم اما کاش بتونم کاملا ریلکس باشم و راحت حرف بزنم.اخه میدونی مهم سرزبون داشتنه که ندارم متاسفانه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بودم ولی الان نسبت به قبل خیلی بهتر شدم اما کاش بتونم کاملا ریلکس باشم و راحت حرف بزنم.ا ...

ریلکسی ک غمت نباشه هرچی بگذره بهتر میشی.  سرزوبون بودنم خیلی مهمه ک جلو بقیه حرف کم نیاری...اما مهم تر اینه که آدم جذبه داشته باشه...تو جذبه داری؟😅

ریلکسی ک غمت نباشه هرچی بگذره بهتر میشی. سرزوبون بودنم خیلی مهمه ک جلو بقیه حرف کم نیاری...اما مهم ...

راستی شما چند سالگی معلم شدی؟

عزیزم تاپیک قفل شد نتونستم سوالمو بپرسم

دبیری شرکت کردم من و کم خوندم ۲۰ روز دیگه ازمونه بیشتر تست بزنم یا خلاصه بخونم؟

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓