2777
2789
عنوان

خانما کسی بچشو پیش دکتر محولاتی برده؟باید بچمو ببرم پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 49512 بازدید | 91 پست
سلام.چجوری متوجه شدن صرع داره چهارماهگی

سلام عزیزم.اولین بار نشسته بودیم حرف میزدیم.یهو پسرش سفید شد مثل گچ و بیحال شد شدیدا .ب حدی که فکر کردیم قندش افتاده بردنش بیمارستان

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان گلم..توروخدا کمک کنید به یه مادر که دلش تواوج جونی پیر شده..پسر ۸ ماهه م بدجور تشنج داره سه بار بستری شده کرمانشاهم.اول کنترل شد و تونست بغلته.

ولی از وقتی داره دندون درمیاره تشنج بدتر شد.و دکترش نتونست تشنجشو کنترل کنه.متاسفانه مقاوم به  درمان هست..سرش میفته.دارم دیونه میشم.کسی دکتر محولاتی میشناسه پسرم خوب میشه...نارس اومد دنیا‌‌..۹ ماهشه هرکی ببینه فک میکنه ۴ ماهشه ۷ کیلوه

زیر نظر این دکتر باشه خیالت راحت باشه شوهر من شاگردش بوده الانم خیلی براش مریض میفرسته 

سلام خانومی من بچم ۲ماهه همش هرروزچنبارتشنج میکنه دکترمحولاتی ومعرفی کردن بهمون من ازتبریزم باوضع کوناهم میترسم برم تهران میشه چون گفتین شوهرتون شاگردش بوده براهمون راهنمایی بگیرین که چیکارکنیم؟ممنونم دخترم حالش خوب نیس

سلام خانومی من بچم ۲ماهه همش هرروزچنبارتشنج میکنه دکترمحولاتی ومعرفی کردن بهمون من ازتبریزم باوضع کو ...

سلام خیالت راحت دکتر خوبیه من پسرم رو میبرم پیشش خیلی خوبه شده 

همون منشی سیاه پوستی که لباشو پروتز کرده و قیافه افتضاحی داره

دکتری که از نظر روحی سالم نیست با سهمیه جانبازی دکتر شده و الانم از طریق بیمارستان همه بیماراشو به جای اینکه توی درمانگاه ویزیت کنه هدایت میکنه مطب و بدون استثنا از همه نوار مغز میگیره و جیب جماعت رو خالی میکنه 

به نظر شما آدم قابل اعتمادیه؟ 

زن و بچه‌ش کانادا هستند و این مرتیکه آشغال با همون منشی معلوم الحالش هر شب مست میکنه و استوری میزاره 

بچه‌های بی‌گناه و زبان بسته رو میزاره روی آخرین دوز دارو همه رو لخت میندازه که خانواده‌ها رو کمتر اذیت کنن از طرفی کلی عوارض متوجه‌شون میشه