2777
2789

چه ربطی داره اخه اینستا و تلویزیون و فضای مجازی پر عکس غذاست پس زن باردار باید کلا چشمشو ببنده هرکی یه علایقی برای تاپیک داره دلیل نمیشه که این حرف

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسریت برای اولین بار یچیزیو میخرن یا میخورن‌ ذوقشو دارن واسه کسی که دیده عادیه عکس گذاشتن نمیخاد ی خ ...

😐😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

به تاپیک خواهرشوهرمادرشوهرگیر میدین

تاپیک حس ششم گیر مییدن(خودمم بیزارم) 

اعتقادی بزاریم دعوا و ترکیدن

ترسناک نزارن باردار هست غذانزارن باردازهست

خب عنوان داره عزیزمن نیاین داخل عنوان به همین منظور گذاشتن 

انیستا همه حاعکس غذا جمع کنیم تا بارداراهوس نکنن

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یسریت برای اولین بار یچیزیو میخرن یا میخورن‌ ذوقشو دارن واسه کسی که دیده عادیه عکس گذاشتن نمیخاد ی خ ...

خخخخخ جدی>؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من خودم نمیزارم یعنی اگه بزارم عذاب وجدان میگیرم 

ولی این همه روبیکا اینستا هر جا رو وا کنی پره عکس غذاهای جورواجور خوس رنگو لعابه 

اونارو هم که میبینن آخه. 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بیاین به هم گیر ندیم ،زندگی اینطوری قشنگ تره ،خانمی باردار باشه خودش اعتراض میکنه لازم نیست ما از کسی دفاع کنیم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

آخ گفتی والا خودم باردارم ولی گیر نمیدم خیلیا دلخوشیشون این سایته چرا باید به هم بپریم تلخ کنیم همه ...

عادت دارن

یا بگن به من چه به تو چه

یا گیر بدن به تاپیک ها یا دعوا درست کنن

تاپیک بزن2+2=4

توش دعوا میشه باز

خانه شماره 12 میدان گریمولد
خخخخخ جدی>؟

اره کاربریشم‌فکنم عروسک بود دقیق یادم نیست😂😂😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
به تاپیک خواهرشوهرمادرشوهرگیر میدینتاپیک حس ششم گیر مییدن(خودمم بیزارم) اعتقادی بزاریم دعوا و ترکیدن ...

منظور فقط باردارها نیست، دیگه مردم اونقدرهم بدبخت نشدن که اگه دلشون هم خواست نتونن تهیه کنن، منظور اینه که چرا واقعا خوراکی که داری میخوری رو به اشتراک بذاری، برای اون غذا بار منفی داره