2777
2789

منکه خیلی دوست دارم‌کلی ایده میگیرم و غذای جدید بلد میشم

زن باردار تلویزیون هم‌نبینه دیگه

اینجا حداقل تو عنوان نوشته غذا تی وی که یهو وسط سریال آگهی مرغ بریونی پخش میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس نمیگیرم کلا 

پریروز رفتم کافه یکی ۶۰۰ تا عکس از فنجون لاته ش گرفت 

اعصابم ریخت به هم بابا بخور بره دیگه لاته ندیده😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عنوان نوشته،عکس غذا،یا اینکه غذا چی دارید

خب اگ نمیتونن تحمل کنن وارد نشن

والا از خوشی حرف نمیزنم،خودمم مواد تهیه و پخت خیلی اون غذاها ندارم،ولی دیدنش رو دوست دارم

من باید بدم بیاد؟چون ندارم،ناراحت بشم؟

من عکس نمیگیرم کلا پریروز رفتم کافه یکی ۶۰۰ تا عکس از فنجون لاته ش گرفت اعصابم ریخت به هم بابا بخور ...

بخدا فقط ندید بدیدها ازاین کارها میکنن،کسی که همیشه غذای خوب بخوره و کافه بره عکس نمیگیره

عنوان نوشته،عکس غذا،یا اینکه غذا چی داریدخب اگ نمیتونن تحمل کنن وارد نشنوالا از خوشی حرف نمیزنم،خودم ...

کی گفت ما نداریم و بدمون میاد، منظورم فرهنگه دوست عزیززز

یسریت برای اولین بار یچیزیو میخرن یا میخورن‌ ذوقشو دارن واسه کسی که دیده عادیه عکس گذاشتن نمیخاد ی خانمی تابستون‌ ۴ ۵ تا پشت سر هم تاپیک زده بود ناهار چی دارین‌چی خوردین  عکس ناهارشم هی میذاشت میگفت شاه پسند خوردیم بنده خدا نمیدونست کو. ن مرغه بعد که فهمید التماس میکرد گزارش بزنید😂😂🤦🏼‍♀️

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید