من حدودا یک هفته میشه که عمل بلفارو کردم و نمیخوام کسی بفهمه بلفارو کردم. یه هفته دیگه یسری مهمون از شهرستان داریم فردا میرم بخیه هاشو بکشن چیکار کنم کسی نفهمه😭😭😭
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
هیچ راهی نداره چون حتی بخیه هم نمونه متوجه تغیراتت میشن
نه این مهمونا تاحالا ندیدن منو ولی چون بخیه هام تا جلوی چشممه فک نکنم حالا حالا ها بره😭😭😭😭
از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
نه این مهمونا تاحالا ندیدن منو ولی چون بخیه هام تا جلوی چشممه فک نکنم حالا حالا ها بره😭😭😭😭
زنهمسایمون چهارشنبه هفته پیش انجام داد یعنی الان میشه ۱۰روز تقریبا جای بخیه اش ی خورده مشخص هست؛ولی ن زیاد شما وقتی اونا بیان چند روز میشه ک عمل کردی؟
خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷
هیچی میفهمن خوب بفهمن ول کن بابا اطرافیا ذره ای برای من مهم نیستن
آخه خیلی سختگیرن عمه بابامه حرف درمیاره