2777
2789

سلام مامان باباهای عزیز، یه سوالی داشتم، برای بچه هاتون که سه سال رو رد کردن تلویزیون روشن میکنین؟اگر میکنین چقدر زمان اجازه میدین ببینن؟چی براشون میزارین که آموزش هم داشته باشه و مناسبشون باشه؟انیمیشن یا کارتون چی خوبه؟اگه تایم میزارین مقاومت نمیکنن؟من پسرم سه سال رو رد کرده و کارتن ها کوتاه براش میزارم ولی تایمش رو خیلی نمیتونم کنترل کنم،صبح تا شب نیست ولی چند بار نگاه میکنه هر بار شاید نیم ساعت تا یکساعت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم، پس کلی باید حواسش رو پرت کنم

آره من فک میکردم در حد بدآموزی و..است اثر منفیش معلوم شد حتی در بزرگسالان ، کلا حتی شکل فیزیکی مغز رو تغییر میده .نوشته بودن مغز سلولهای خاکستریش می می‌ره و اصطلاحا آب می‌ره .گورتکس مغز کوچک میشه و کلی عوارض عجیب غریب.بخصوص ما بزرگترها که چرت و پرت توی فضا مجازی می‌زنیم نوشته بود دیگه اینا از فیلم و..هم بدترن چون خیلی چرت و پرت هستند مغز شل می‌کنه و خیلی سراغ تجزیه تحلیل نمیره و بعدش هزار تا بیماری نوشته بود منجمله آلزایمر زودرس و...