2777
2789

با شوهرم سر مسائل خیلی ریز بحث کردیم اما 

خیلی شدید و هر چی دلش خواست بهم گفت مفصله اون فک میکنه من مقصرم من فک میکنم اون مقصره خیلی بد باهام برخورد کرد 

خانوادش فردا دعوتم کردن برم یا نه 

البته دعوت همینطوری ک دور هم باشیم نه خیلی دقیق و رسمی

حالا برم یا. نه شوهرمم نمیدونه خانوادش بهم گفتن بیا 

دوس ندارم باهاش روبرو بشم مامانم میگه برو  

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به نظرم دو سال اول زندگی حداقل ماهی دوبار دونفر پیش مشاور برین

برای یاد دادن مهارت های زندگی

حتی اگه هیچ مشکلی هم نبود برین برای یادگیری و عدم بروز اختلاف 

ما زنها برای اداره ی زندگی به نشاط نیاز داریم که متاسفانه تو ازمون و خطاهای اول زندگی بخش عظیمیش از دست میره ..

پاشو برو 

انشاالله دلخوری هم برطرف بشه 

یه روز که باهم خوب هستین بشینید مفصل باهم حرف بزنید از همه چیز .ازرفتارهایی که دوست دارید ودوست ندارید .از انتطاراتتون .خط قرمزهایی مشخص کنید برای هم .قول هایی بهم بدهید وواقعا پایبند ان باشید .انشاالله که کمتر بحث ودعوا داشته باشین 

حواستون به هم باشه .نسبت به هم کوتاه بیایید تازه اول راه هستین 

نگذارید به بحث وجدل ودعوا وقهر وپافشاری به راه غلط عادت کنید.

مشاوره رفتیم میگه جفتتون مقصرین

چرا درمان نمیکنید والا من تو عقد شوهرم میزاشت منو رو تخم چشاش الان زندگیم اینه البته بهم بی احترامی نمیکنه ولی بخودت بیا و تغییر بده تو روال زندگیتون

من به نظرم دو سال اول زندگی حداقل ماهی دوبار دونفر پیش مشاور برینبرای یاد دادن مهارت های زندگیحتی اگ ...

اره عزیزم 🫠🫠منکه اصلا مثل قبل نیستم واقعا نه نشاطی نه ذوقی مونده واسم 

.

چرا درمان نمیکنید والا من تو عقد شوهرم میزاشت منو رو تخم چشاش الان زندگیم اینه البته بهم بی احترامی ...

شوهرم بیشعور شده اولاش خوب بود فقد الان کم کم بیشعور شده  رفتیم برا درمان مشاوره از اخر گفت من فک میکردم مشکل از خانومته ولی مشکل اصلی از توعه و تا خودت نخای درست نمیشی 

.

پاشو برو انشاالله دلخوری هم برطرف بشه یه روز که باهم خوب هستین بشینید مفصل باهم حرف بزنید از همه چیز ...

اگ برم فک میکنه برا آشتی پیش قدم شدم پررو میشه ؟؟؟ یا نه؟ 

چون میدونم خوبیامو نمی‌بینه براش با ذوق و شوق غذا درست کردم بردم ببیینی چقدر بد باهام برخورد کرد

.

شوهرم بیشعور شده اولاش خوب بود فقد الان کم کم بیشعور شده رفتیم برا درمان مشاوره از اخر گفت من فک می ...

تا درست نشده باهاش نرو زیر ی سقف ببین هرچی مشاجره کنید فقط روتون تو روی هم باز میشه

اره عزیزم 🫠🫠منکه اصلا مثل قبل نیستم واقعا نه نشاطی نه ذوقی مونده واسم

نگران نباش چون واقعا اصلا دیر نشده و هنوز اول راهی. اول خودت شروع کن به یادگیری مهارت ها پیش یه مشاور ماهر . چون به نظرم ۹۰ درصد زندگی رو ما خانما اداره میکنیم هرچند که ادعای اقایون زیاد باشه 

ولی اونا ارامشو از ما میگیرن و میتونن بهمون ارامشو برگردونن 

خانم یک خونه اگه مهارت بلد باشه همه رو با انگشتاش میچرخونه😉