2777
2789
عنوان

کاش منم مادر بشم

198 بازدید | 25 پست

میدونی میدونم نباید ناامید بشم

میدونی هنوز دیر نشده

میدونم هیچ‌کاره خدا بی حکمت نیست

میدونم باید امیدم به خدا باشه

ولی باز میگم کاش منم مثل خیلی از مادرا راحت باردار می شدم و‌بچم سالم میومد بغلم

نه اینکه بخواد هرماه برم‌دکتر و‌وقتی امیدوار میشم باز شرایط بدبشه و دلم بشکنه

وقتی می شنوم یکی بارداره چقدر ذوق می کنم چقدر خوشحال میشم میگم کی میشه خبر بارداری خودم و بدم😍

همیشه از خدا می خوام به اون خانومایی که چندین ساله انتظار بچه رو می‌کشن بچه بده و هیچ زنی و‌تو حسرت مادر شدن نزاره🥺

خدایاراضیم به رضای تو🤍

کاش بشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بحق حرمت خانوم زخرا هر چ زودتر دامنتون سلز بشه بچعای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه.

چندساله ازدواج کردین؟

اصن تاحالا رفتین دکتر ک ببینی مشکل کجاس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بحق حرمت خانوم زخرا هر چ زودتر دامنتون سلز بشه بچعای سالم صالح پرروزی نصیبتون بشه.چندساله ازدوا ...

ممنون عزیزم انشالله😍❤

نزدیکه سه ساله

آره  هر ماه مرتب میرم و‌دارومصرف می کنم در اصل مشکل از همسرمه ولی همینکه شرایط خوب میشه همینکه امیدوار میشیم باز شرایط بد میشه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

ممنون عزیزم انشالله😍❤نزدیکه سه سالهآره هر ماه مرتب میرم و‌دارومصرف می کنم در اصل مشکل از همسرمه ول ...

من بعد ده سال ای وی اف کردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم ان شاالله ب لطف و کرم خدای مهربون بزودی زود ی نی نی سالم و صالح و ناز خدا ب شما و همه اون عزیز ...

ممنون عزیزم🥺❤

انشاالله❤

خدایاراضیم به رضای تو🤍

انشالله بچتون سالم بیاد بغلتون😍واقعا خیلی باید صبرداشته باشی و‌قوی باشی🥲

فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا بعد دوتاسقط مکرر و ده سال دوندگی دیگه خسته شدم رفتم ای وی اف

اینو نگفتم ک ناامیدبشی فک کنی براهمه اینقدر طول میکشه اینو گفتم ک ازالان درست حسابی بیفتی دنبال ی دکتر خوب ک نشی مثل من.

فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا بعد دوتاسقط مکرر و ده سال دوندگی دیگه خسته شدم رفتم ای وی افاینو ن ...

انشالله 

دوتا دکتر عوض‌کردم اولی خوب بود ولی دومی خیلی بهتربودولی چون از اون شهر رفتیم باز مجبورم دکترم عوض کنم امیدوارم یه دکتر خوب گیرم بیاد این ماه چون دنبال دکتر خوب بودم هنوز ازمایشا رو‌نبردم دکتر🤦‍♀️

اگر بچه ی اولته و‌دکترت گفت مشکلی نیست بچه ی دوم و زود بخواه چون شنیدم میگن بعد از زایمان احتمال بارداری خیلی زیاده

درسته اذیت میشی ولی ارزشش داره نخواد دوباره انتظاز بکشی🥲

خدایاراضیم به رضای تو🤍