2777
2789

همچنان چندتاشکست، واتفاقایی ناگوار توزندگیم رخ داد ، والبته مادرپدر وخواهرهم ندارم. برادرمم بازندگیشه. بچهامم کوچکن، باخانواده پدرشونن دوری اونها. نبودپدرمادرم ،تنهایی وووهمش دست بدست هم کل موجودی بی جون تبدیل شدم ،ایقدتولاک خودم غرق غم ماتمم بودم ،که متوجه زمان نشدم ،حالاچشم بازانگارازخواب بیدارشدم، تاکلی عمرموهدردادم ،ایابنظرتون میتونم بازبرگردم عقب ،همون دخترشادوشنگول شم، میدونم نمیشه ،تحمل نبودعزیزانموتحمل کنم، امااگرکسی پیشنهادی نظری داره ،لطفاخواهشمندم،،راهنماییم کنه چگونه میتونم لاقل حالموخوب کنم. ،......

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

دوست عزیزم دقیقا منم تو حال شماهستم همینکه یکی هم اینجا همین دردا رو داره یعنی اینکه شما تنها نیستید فعلا راخی جز وقت گذروندن با بچه هاتون ندارید اگه میتونی بعضی وقتا بزارشون پیش پدرشون یا مادرشوهرت ب خودت برس بیرون برو حالو هوایی عوض کن خریدی کن هرچند کوچیک ولی روحیتو عوض میکنه و برای عزیزانت که رفتن قران بخون دعا کن ازشون بخواه ک از خدا بخوان ک کمکت کنه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

عزیزم خداوند متعال هیچ وقت دشمن منوحال منونده ،شوهرم کجابودکه مادرشوهر باشه فدات میگم بچهام کوچکم باشن توقلبم وظیفم نگهداریشونه روچشمانم امابچهاراازمن همون مادرشوهر گرفته که تنهایم شوهرم خیانت کردطلاق گرفتیم وبچهام گرفت وبردن پس تنهایی یعنی شخص خودخودمم وخدای خودم تنهاعزیزدلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداوند متعال هیچ وقت دشمن منوحال منونده ،شوهرم کجابودکه مادرشوهر باشه فدات میگم بچهام کوچکم با ...

اهان متوجه نشدم این تیکه از پیامتونو نامفهوم بود..خداوند غمخوارت باشه گلم انشاالله بهت کمک کنه عزیزم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

تنهابایکی ازبرادرانم که ازمرگ برام بدتره زن وبچهاش بخدا اصلابهشان کاری ندارم تواتاقی شبانروز حبصم اما رفتارهانامناسب حالم میبینم فقط حرصمودرمیاره زن داداشم