2777
2789
عنوان

پدرمادر بی مسئولیت

520 بازدید | 62 پست

امشب داداشم تعریف میکرد که رفیقش که با خانواده ما خیلی نزدیکه(مثل داداشمونه) میخواد ازدواج کنه ولی پدرمادرش حتی یه انگشترم کنار نذاشتن که براش هزینه کنن و بهش گفتن خودت برو جلو ما پول نداریم...انقد دلم شکست آخه چقدر بی مسئولیت هستن بعضیا

مامان من برا ازدواج داداشم یه سرویس و دوتا دستبند از ۱۵سالگی داداشم کنار گذاشته بود پسرداری قاعده داره

شما ازینجور آدمای بی فکر دارین اطرافتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی ک شوهرم میگه وقتی موقع ازدواج بچه هاش هرچی طلا داری تقسیم ب 3 میشه 

خودم'بچه اول'بچه دوم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

خود پس تلاش کنه نیازاشو برطرف کنه 

تو این دوروزمونه طرف شکمشو به زور سیر میکنه بیاد برا پسرش طلا کنار بذاره؟!!!! 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چه بی فکر و بی مسئولیت🤦‍♀️هم پسرداری هم دخترداری قاعده داره و باید به فکر آیندش باشند و پس انداز کنند براش.

نه واقعا اطرافمون اینجوری نداریم خداروشکر.

حالا من داداش ندارم ولی دقیقا مادربزرگ منم واسه دایی‌هام از وقتی مجرد بودند سکه پس انداز کرد خداروشکر اصلنم به مشکل نخوردند و بعدش فروختند و خرج عروس کردند.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏