2777
2789

وقتی خرشون از پل رد بشه

بهترین‌راه اینه

حتی تو سختی نمیش بشناسیشون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشناخته ترین موجوداتن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

در هنگام عصبانیت ، در هنگام حرف زدن راجب دیگران ، در هنگام مواجه شدن با مشکلات ، اگر دیگه طرفو باهاش فامیلی توی پول خرج کردن یا سفر کردن باهاش

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

این چیزی نیس که بشه برات توضیحش بدم ولی معمولا درمورد آدم ها خیلی کم اشتباه میکنم د دقیق میشناسم

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

ناشناخته ترین موجوداتن

گربه خودتونه ؟ یا مثل من گربه دوستی 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

وقتی کارشون لنگه میان سراغت وقتی تنهاان میان سراغت اونا الویت شماهستن ولی شما الویتشون نیستی

آفرین مورد خوبی بود چقدر بده همیشه دومی باشه

گربه خودتونه ؟ یا مثل من گربه دوستی

گربه خیابونیه که بغل خودمه و بی نهایت گربه دوستم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تجربه ، با گذر زمان تجربه بدست میاد ، البته آدم شناسترین آدما هم گاهی اوقات گول میخورن 

وقتی به آدما میرسی سعی کن بیشتر بهشون گوش بدی، هر کسی هر ذاتی داشته باشه ی جا تو حرفاش خودشو لو میده 

از آدمای زبون باز بترس